Heeft u een nieuw huis gekocht, wilt u verbouwen of bent u simpelweg toe aan een nieuwe inrichting? Danielle Verhelst Interieur & Styling gaat graag samen met u aan de slag om een interieur voor u te creëren dat helemaal bij u past. Er verschillende mogelijkheden om een adviestraject in te vullen.

Totaal Interieurontwerp

Ik help u graag met het maken van een interieurplan op basis van uw wensen, waarbij onder meer indeling, routing, sfeer, kleur en verlichting aan de orde kunnen komen.

Realisatie van het Interieurontwerp

Wilt u hulp bij het inkopen van meubels en materialen, het uittekenen van maatwerk meubels of het aanvragen van offertes? Dan help ik u graag.

Interieuradvies aan Huis

Heeft u specifieke vragen? Dan kom ik graag naar u thuis. We kijken dan samen naar de ruimte waar het om gaat.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op

Danielle Verhelst Interieur & Styling is gevestigd in Breda en geeft interieuradvies aan klanten in de gehele regio (Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheijden, Bavel, Etten-Leur, Tilburg, Oosterhout, Dorst, Chaam). Tevens worden er interieurontwerpen gemaakt voor klanten in België (Hoogstraten, Meerle, Essen, Brasschaat) de regio Oost-Zeeuws-Vlaanderen (Hulst) en Den Bosch. Woont u wat verder weg en wilt u toch graag werken met Danielle Verhelst Intereur & Styling, dan hoeft dat ook zeker geen probleem te zijn! Vraagt u gewoon naar de mogelijkheden.

Op alle diensten uitgevoerd door Danielle Verhelst Interieur & Styling zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.