Heeft u een nieuw huis gekocht, wilt u verbouwen of bent u simpelweg toe aan een nieuwe inrichting? Graag ga ik samen met u aan de slag om een interieur voor u te creëren dat helemaal bij u past. Wilt u het interieur van uw bedrijf (opnieuw) laten ontwerpen, ook dan bent u aan het juiste adres. Klik op de icoontjes voor meer info.

Interieurontwerp Particulieren

Ik help u graag met het maken van een interieurplan op basis van uw wensen, waarbij onder meer indeling, routing, sfeer, kleur en verlichting aan de orde kunnen komen.

Interieurontwerp Zakelijk

Wilt u hulp bij het realiseren van het interieur van uw bedrijf, zoals kantoor, restaurant, salon of praktijk? Dan help ik u graag. Klik op het icoontje voor meer info.

Realisatie

Ik ondersteun u graag bij het realiseren van het interieurontwerp, door bijvoorbeeld het inkopen van meubels en materialen, schakelen met architect of interieurbouwer. Klik op het icoontje voor meer info.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op

Danielle Verhelst Interieur & Styling is gevestigd in Breda en geeft interieuradvies aan klanten in de gehele regio (Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheijden, Bavel, Etten-Leur, Tilburg, Oosterhout, Dorst, Chaam). Tevens worden er interieurontwerpen gemaakt voor klanten in België (Hoogstraten, Meerle, Essen, Brasschaat) de regio Oost-Zeeuws-Vlaanderen (Hulst) en Den Bosch. Woont u wat verder weg en wilt u toch graag werken met Danielle Verhelst Intereur & Styling, dan hoeft dat ook zeker geen probleem te zijn! Vraagt u gewoon naar de mogelijkheden.

Op alle diensten uitgevoerd door Danielle Verhelst Interieur & Styling zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.