Interieurontwerp Woonhuis Prinsenbeek

Afgelopen zomer werd ik door de klant uit Prinsenbeek benaderd voor het maken van een compleet interieurontwerp voor het creëren van een nieuw interieur. En wat een leuk project werd het! Tijdens een bespreking in Prinsenbeek bespraken we alle wensen van de klant en de eisen waaraan het interieur diende te voldoen. Al gauw bleek dat de klant vooral de wens had om een volledig nieuw interieur te krijgen dat volledig in balans zou zijn, maar waarbij er toch bijzondere elementen zouden worden gebruikt. Vervolgens kreeg ik de vrije hand en mocht ik de klant verrassen.

 

Dit betekende dat ik aan de slag ging om een volledig plan op te stellen voor deze klant. Dit omvatte een sfeerplan, kleuradvies, meubelplan, materialenadvies en verlichtingsadvies.

Tijdens de presentatie bleek als snel dat de klant enthousiast was en van plan was om het hele interieurontwerp uit te voeren zoals voorgesteld.

Belangrijke wens van de klant was dat er een marmeren tegelvloer zou worden geplaatst. Dit was voor mij een belangrijk uitgangspunt. De keuze voor een combinatie met groen en aardetinten was vervolgens snel door mij gemaakt. Om het geheel spannend te maken koos ik voor een goudaccent dat je terug ziet in het behang in de televisiehoek. Om deze hoek verder wel rustig te houden heb ik gekozen voor een lang televisiemeubel in donker eikenhout. Dit is chique en stoer tegelijk.

In de eethoek is toch wel de eyecatcher de grote afbeelding van de Oude Meester. Het meisje met de Parel kijkt je altijd aan; Waar je ook staat in de woonkamer. Ze kijkt dus ook altijd netjes in de lens. De ovalen eettafel zorgt voor een zachte touch naast de stoere stoelen met zwart frame.

Er is ervoor gekozen om dubbele raambekleding toe te passen. Op het raam donkere houten jaloezieën gecombineerd met mooie volle overgordijnen. Op deze manier wordt een luxe accent toegevoegd aan het stoere en speelse interieur.

Ben je ook op zoek naar een totale make-over van je woning? Neem dan gerust contact op voor meer informatie!