Stel je voor: Na een dag hard werken stap je over de drempel van je nieuwe of je verbouwde/gerestylde huis. Je ervaart rust, balans ondanks dat je misschien toch nog wel een drukke avond voor de boeg hebt, voel je je heel fijn in je huis. Gewoon omdat ‘het’ klopt. En als de drukte dan voorbij is, dan kom je lekker tot rust. Haard aan, boekje of film erbij. En relaxen maar!

Jammer, dat dit bij veel mensen niet de werkelijkheid is. Ze ervaren onrust in huis, ze voelen dat ‘het’ niet klopt en vinden het eigenlijk allemaal maar een beetje saai ingericht.

Dit kan anders. Door vanaf het begin bij het (ver)bouwen van je (nieuwe) huis direct uit te gaan van een goed plan. Dit zodat je je niet laat overspoelen door alle keuzes, in de knoop raakt met je budget of simpelweg niet ‘durft’ om voor iets anders dan anders te gaan. Danielle Verhelst Interieur & Realisatie helpt je daarbij. Ik maak samen met je een gedegen plan voor indeling, sfeer, materiaalkeuzes, verlichting en meubels. En om een optimaal resultaat te krijgen realiseer ik het heel graag samen met jou!

Danielle Verhelst Interieur & Realisatie is gespecialiseerd in het creëren van totaalinterieurs. Ga je een nieuw huis bouwen, je huis verbouwen of verhuizen of mag je hele interieur op de schop, dan ben je aan het goede adres.

Interieurontwerp Zakelijk

Een ontwerp interieur van je bedrijf, zoals kantoor, restaurant, salon of praktijk. De beste beleving als resultaat!

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op

Danielle Verhelst Interieur & Styling is gevestigd in Breda en geeft interieuradvies aan klanten in de gehele regio (Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheijden, Bavel, Etten-Leur, Tilburg, Oosterhout, Dorst, Chaam). Tevens worden er interieurontwerpen gemaakt voor klanten in België (Hoogstraten, Meerle, Essen, Brasschaat) de regio Oost-Zeeuws-Vlaanderen (Hulst) en Den Bosch. Woont u wat verder weg en wilt u toch graag werken met Danielle Verhelst Intereur & Styling, dan hoeft dat ook zeker geen probleem te zijn! Vraagt u gewoon naar de mogelijkheden.

Op alle diensten uitgevoerd door Danielle Verhelst Interieur & Styling zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.