Kort maar krachtig

Binnen een korte termijn na de start van ons traject plannen we de presentatie en heb jij een compleet advies in handen

Compleet plan

Alle interieurelementen komen aan bod. Van indeling tot verlichting en van kleuren tot meubels. Zo heb je altijd een compleet plan waarmee je aan de slag kunt.

Eigen uitvoering

Na ontvangst van het advies, kan je zelf aan de slag om het advies vorm te gaan geven.

Interieurontwerp Basis: Traject en Prijzen

Herken je dit?

Je weet eigenlijk best wel wat je wilt met je nieuwe interieur. Je hebt een gevoel bij wat voor sfeertje je mooi vindt en je hebt enig idee van de materialen die je wilt gaan gebruiken. Maar een eenheid krijgen …. Dat lukt je niet. Of je durft het niet. Want je bent bang om het fout te doen….

Eigenlijk heb je een steuntje in de rug nodig. Iemand die even met je meedenkt over een plan en die je inspireert om net even wat meer te durven.

Dan is een interieurontwerp Basis voor jou de beste keuze. Je krijgt van mij een compleet plan van aanpak voor het realiseren van je nieuwe interieur. Ik geef je inspiratie en help je met je vragen. Maar de uitvoering doe je helemaal zelf.

Wat krijg je?

  • 2x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik jouw smaak en voorkeuren weer in een sfeerbord. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn.
  • 2x Indelingsadvies:In een 2D tekening doe ik 2 voorstellen voor een indeling.
  • Kleuradvies: Er worden concrete kleurnummers gegeven.
  • Verlichtingsadvies: Er worden verlichtingspunten worden aangegeven. Ook worden er aan de hand van afbeeldingen ideeën gegeven voor armaturen.
  • Materiaaladvies: Ik doe suggesties voor juiste materialen en hoe je deze het beste kunt toepassen.
  • Meubeladvies: Ik geef je suggesties voor het type meubel dat je kunt gebruiken. Hiermee kan je vervolgens zelf gaan shoppen.
  • Winkelinspiratie: Ik geef je een lijstje van leveranciers, winkels en vaklui, die je zou kunnen benaderen.
  • Meubel op maat advies: Ik maak aan de hand van beeldmateriaal en schetsen duidelijk hoe de meubels op maat en de grote elementen in de ruimte eruit kunnen komen te zien, zoals keuken, haard  etc.
  • Uitgewerkt plan: in pdf
   Let op: In dit plan wordt er geen uitwerking gegeven voor merk, leverancier en specificaties. Vind je dat wel fijn, kijk dan eens bij Interieurontwerp Extra of Interieurontwerp Deluxe.
 • Prijs
  Vanaf € 2550,-*

*Deze prijs geldt voor een woonkamer en keuken van gemiddeld formaat. De prijs is onder andere afhankelijk van afmetingen keuken, bijkomende andere ruimten, oppervlakte woning, wel/geen hal, wel/geen haard en hoeveelheid maatwerk. 

In dit traject is inbegrepen:

1x intake

1x telefonisch overleg 

1x presentatie inbegrepen.

Pssst.. Dit gesprek geheel vrijblijvend