Ontzorging

Ik neem het realiseren van het interieur van je dromen uit handen zodat jij er (bijna) geen omkijken naar hebt!

Supergoed netwerk

Ik bied je een netwerk van superknappe vaklui en leveranciers, zodat we zeker weten dat je interieur ook echt een droominterieur wordt!

Juiste keuzes

Door een gedegen plan te maken, kiezen we in één keer goed. Dit scheelt veel tijd en geld.

Interieurontwerp Deluxe: Traject en Prijzen

Is dit jouw situatie?

Bij de gedachte aan het bouwen of verbouwen van jullie huis krijg je eigenlijk al een beetje een dubbel gevoel. Je hebt er superveel zin, maar je krijgt het ook een beetje benauwd bij de gedachte dat er zoveel moet gebeuren. Je voelt eigenlijk al aankomen dat je op sommige punten gaat kiezen voor veilige weg of de snelle oplossing. En dan wordt het interieur gewoon niet ‘WOW’ terwijl je dat wel zou willen….En dit simpelweg omdat je een drukke baan, een druk gezin en eigenlijk geen tijd en/of zin hebt om op jacht te gaan naar de perfecte materialen en meubels. En een verlichtingsplan maken… pfff.

Eigenlijk zou je iemand moeten hebben die samen met jullie om de tafel gaat om een interieur te creëren met dat WOW effect dat je zoekt. En eigenlijk zou het helemaal fijn  zijn als die persoon ook nog eens ervoor zorgt dat alles wordt geregeld. Dat je er bijna geen omkijken naar hebt. En dat je dus in het weekend lekker met de familie iets leuks kan gaan doen in plaats van offertes van timmermannen bekijken en schilders regelen…

In dat geval past het Interieurontwerp Deluxe het beste bij je. Ik zorg ervoor dat jouw droominterieur er komt. Eerst zorgen we voor een beregoed ontwerp. Daarna zorg ik ervoor dat we de beste vaklui en leveranciers betrekken om het interieur te realiseren. Ik regel de offertes, de orders en de leveringen voor het interieur en zorg ervoor dat alles wordt geregeld.

Yvonne en Taco uit Teteringen

“Danielle maakte en selectie voor oa de tegels en legde die vervolgens aan ons voor. Je moet zoveel keuzes maken als je gaat bouwen dat je door de bomen werkelijk het bos niet meer ziet. Op deze manier konden we snel beslissingen nemen en veel tijd winnen!” Lees meer…

Wat krijg je?

Een droominterieur!

En dat bereiken we als volgt:

3x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik je visie en voorkeuren weer in 3 sfeerborden. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn.
3x Indelingsadvies: In een 2D tekening doe ik 3 voorstellen voor een indeling.
3D Uitwerking: In een 3D model wordt het interieur van je bedrijf volledig weergegeven. Het komt dan echt tot leven.
Kleuradvies: Er wordt een plan gemaakt voor welke kleuren waar worden toegepast.
Verlichtingsadvies: In de plattegrond geef ik aan waar de verlichting moet komen en welke armaturen daarbij horen.
Materialenadvies: We kiezen de juiste materialen.
Meubeladvies: Ik doe een compleet meubelvoorstel met daarbij kleuren, specificaties en leveranciers. Ook begeleid ik de offertetrajecten en leveringen.
Meubels op maat advies: Ik verzorg de ontwerptekeningen voor meubels op maat, keuken en haard.
Realisatie: Ik schakel met de betrokken aannemer en vaklieden.

  • Prijs
    Vanaf € 4750,-*

*Deze prijs geldt voor een woonkamer en keuken van gemiddeld formaat. De prijs is onder andere afhankelijk van afmetingen keuken, bijkomende andere ruimten, oppervlakte woning, wel/geen hal, wel/geen haard en hoeveelheid maatwerk. 

In dit traject is inbegrepen:

1 intake,
1 telefonisch overleg
3x tussentijds overleg tijdens de ontwerpfase, minimaal 2x tijdens realisatiefase
1x presentatie

.