Eigen Inbreng

Door tussentijdse besprekingen houd je inzicht en kan je geregeld input geven. Zo zorgen we dat het ontwerp 100% bij je past.

3D ontwerp

Door de 3D uitwerking zie je al vroeg in het traject hoe je interieur eruit kan komen te zien. Het komt echt tot leven!

Gedetailleerd

Een compleet plan met alle nummers, kleuren en specificaties. Met een spreekwoordelijke druk op de knop is alles besteld.

Interieurontwerp Extra: Traject en Prijzen

Is dit jouw situatie?

Je gaat een nieuw huis bouwen, een huis grondig verbouwen of je interieur compleet op de schop gooien. Je wilt een compleet plaatje neerzetten met mooie meubels, materialen en goede verlichting. Je wilt het simpelweg gewoon dit keer wel goed doen.

Maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken! Je krijgt bovendien al stress bij de gedachte dat je doelloos over de woonboulevard moet zwerven om alles bij elkaar te zoeken. En dat wanneer alles is geleverd je tot de conclusie moet komen dat het het eigenlijk toch niet helemaal is. Dat het niet bij elkaar past… Of dat het gewoon supersaai is.

Dan is het Interieurontwerp Extra voor jou de beste keuze. Resultaat is een compleet en gedetailleerd plan voor het realiseren van jouw droominterieur. Met niet alleen inspiratie en ideeën, maar ook met alle details om het interieur van A tot Z te realiseren. Ook worden tekeningen gemaakt voor de timmerman en keukenleverancier. Dit zodat je zeker weet dat alles klopt en past.

Yvonne en Bart uit Breda:

“Het is een uitgebreid traject met verschillende fasen en gesprekken waardoor wij het gevoel kregen dat Danielle ons beter leerde kennen. Hierdoor hebben we nu een interieur dat echt bij ons past!” Lees meer…

Na afronding van dit traject heb je:

  • 3x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik jouw smaak en voorkeuren weer in 3 sfeerborden. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn. Deze bespreken we in een bespreking en je kiest uit deze 3 een favoriet.
  • 3x Indelingsadvies: In een 2D tekening doe ik 3 voorstellen voor een indeling. Deze bespreken we in een bespreking en op basis van de terugkoppeling stellen we de indeling vast.
  • 3D advies: In een 3D model wordt jouw interieur volledig weergegeven. Het komt dan echt tot leven.
  • Kleuradvies:Ik zorg voor concrete kleurnummers zodat de schilder de juiste kleur op de muur schildert.
  • Verlichtingsadvies:In de plattegrond geef ik aan waar de verlichting moet komen en welke armaturen daarbij horen. Ik geef je merk, specificaties en leverancier.
  • Materialenadvies:We kiezen de juiste materialen en je krijgt de merken, specificaties en leveranciers.
  • Meubeladvies: Ik doe een compleet meubelvoorstel met daarbij kleuren, specificaties en leveranciers. Ik zorg waar mogelijk voor alle staaltjes.
  • Meubel op maat advies:Ik verzorg de tekeningen voor meubels op maat, bar en receptie zodat onze ideeen ook door een interieurbouwer gemaakt kunnen worden.
  • Detailontwerp: met alle nodige specificaties, afmetingen, kleuren en nummers.
  • A3 boekwerk: Het plan wordt in A3 in zowel pdf als hardcopy aan je toegestuurd.
 • Prijs
  Vanaf € 3550,- *

* Deze prijs geldt voor een woonkamer met keuken van gemiddeld formaat. De prijs is onder andere afhankelijk van afmetingen keuken, oppervlakte woning, wel/geen haard en hoeveelheid maatwerk.

In dit traject is inbegrepen:

1 intake,
1 telefonisch overleg
2x tussentijds overleg
1x presentatie

Psst. Dit gesprek is geheel vrijblijvend!