Ga je een nieuwe woning bouwen of je huis grootschalig verbouwen in de regio Zeeuws-Vlaanderen (Hulst, Terneuzen, Oostburg, Cadzand), dan komt er vast veel op je af. Misschien wordt je overspoeld door alle keuzes die gemaakt moeten worden en zie je door alle opties niet meer wat voor jouw interieur het beste is. Of misschien heb je door je drukke bestaan moeite het hele bouwproces te overzien en kom je eigenlijk niet echt toe aan het onderzoeken van de verschillende mogelijkheden voor het interieur en de afwerking. Uiteraard wil je ook dat de uitgaven die je moet doen worden gedaan aan de juiste dingen. Je wilt immers niet dat je werkzaamheden opnieuw moet laten doen, of dat je aan het einde van de rit toch niet helemaal tevreden bent over de keuze van de meubels.

Wil je graag resultaat en dat jouw interieur ‘first time right’ wordt opgeleverd, dan help ik je graag bij het uitwerken van een interieurplan. Naast het maken van het interieurontwerp, verzorg ik ook de realisatie van het interieur. Of ik stel een uitgewerkte shoppinglist voor je op met handleiding en maatwerktekeningen, zodat je zelf je het totaalconcept kunt neerzetten dat ontworpen is.

Ik vind het belangrijk om samen te werken met betrouwbare partijen die het interieur kunnen uitvoeren. Zo heb ik inmiddels een groot team opgebouwd van betrouwbare interieurbouwers en vaklui. Ook schakel ik de beste interieurzaken en leveranciers van vloeren, raambekleding en verlichting in zodat we zeker weten dat we het totaalplaatje kunnen neerzetten dat we voor ogen hebben.

Danielle Verhelst Interieur & Realisatie is gevestigd in Breda, maar met roots in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) is zij ook bekend met de markt aldaar. Ze werkt daarom ook graag in de regio Zeeland.