Eigenlijk heb je te weinig tijd om het interieur van je nieuwe (vakantie)huis uit te denken. En dat terwijl er zoveel keuzes gemaakt moeten worden en je door de bomen het bos al niet meer zag. Of je wilt eigenlijk graag dat dit nieuwe (tweede) huis een droomhuis wordt en je speurt Pinterest af, terwijl het een raadsel voor je is hoe je de prachtigste foto’s die je hebt gevonden samenbrengt in een stijlvol interieur. Of je vindt het spannend om keuzes te maken. Immers je wilt foute keuzes voorkomen en voorkomen dat je alsnog aanpassingen moet doen met alle kosten van dien.

Of het nu gaat om een nieuwbouwhuis, een vakantiewoning of een luxe appartement Danielle Verhelst Interieur & Realisatie helpt je graag bij het realiseren van het interieur waarin jij onbezorgd kunt genieten.

In een gestructureerd ontwerp traject gaan we samen aan de slag om een optimaal resultaat te krijgen. We zoeken naar de perfecte samenhang tussen comfort, praktisch leven of recreëren en de mooiste materialen en meubels. Het totaalconcept dat wordt bedacht wordt vervolgens uitgevoerd door betrouwbare vaklui en interieurbouwers en we betrekken de benodigde meubels en materialen bij gespecialiseerde leveranciers met kennis van zaken.

Danielle Verhelst Interieur & Realisatie is gevestigd in Breda, maar met roots in Zeeuws-Vlaanderen werkt zij ook in de regio’s Cadzand, Hulst en Terneuzen. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.