Ontzorging

Ik neem het realiseren van het interieur van je bedrijf uit handen zodat jij er (bijna) geen omkijken naar hebt!

Supergoed netwerk

Ik bied je een netwerk van superknappe vaklui en leveranciers, zodat we zeker weten dat het ook echt wordt zoals we hebben bedacht…

Juiste keuzes

Door een gedegen plan te maken, kiezen we in één keer goed. Dit scheelt veel tijd en geld.

Interieurontwerp Deluxe: Traject en Prijzen

Is dit jouw situatie?

Je hebt een mooi pand op het oog voor je nieuwe bedrijf of je wilt het interieur van je zaak goed onderhanden nemen. En je wilt een interieur dat niet alleen fijn is voor jou en je medewerkers maar ook een interieur dat je gasten, cliënten of klanten ook heel blij maakt. Je wilt het kortom niet gewoon ‘gewoon’, maar je wilt het echt WOW…..

Maar alleen al bij de gedachte dat je dit moet gaan organiseren, zie je jezelf al rennend en vliegend door kantoor racen om alle bordjes in de lucht te houden. Een bedrijf op zichzelf draaiende houden is namelijk al een kluif, laat staan dat je je ook nog eens bezig moet gaan houden met het interieur. Want daar komt heel wat bij kijken; offertes vergelijken, materialen kiezen en verlichting uitzoeken. Dat doe je niet even op donderdagavond….

In dat geval past het Interieurontwerp Zakelijk Deluxe bij jou en je bedrijf. Samen met jou ga ik in een uitgebreid traject om de tafel om een plan te maken voor een interieur dat aan alle eisen voldoet. En als dat staat, ga ik ervoor zorgen dat het er komt. En jij kan gewoon je aandacht geven aan je bedrijf en doen waar je het beste in bent. Ideale situatie, toch?

Wat krijg je?

Een WOW interieur voor je bedrijf!

En dat bereiken we als volgt:

      • 3x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik jouw smaak en voorkeuren weer in 3 sfeerborden. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn. Deze bespreken we in een bespreking en je kiest uit deze 3 een favoriet.
      • 3x Indelingsadvies: In een 2D tekening doe ik 3 voorstellen voor een indeling. Deze bespreken we in een bespreking en op basis van de terugkoppeling stellen we de indeling vast.
      • 3D Uitwerking: In een 3D model wordt jouw interieur volledig weergegeven. Het komt dan echt tot leven.
      • Kleuradvies: Er wordt een plan gemaakt voor welke kleuren waar worden toegepast.
      • Verlichtingsadvies: In de plattegrond geef ik aan waar de verlichting moet komen en welke armaturen daarbij horen.
      • Materialenadvies: We kiezen de juiste materialen
      • Meubeladvies: Ik doe een compleet meubelvoorstel met daarbij kleuren, specificaties en leveranciers. Ik zorg waar mogelijk voor alle staaltjes.
      • Meubels op maat advies: Ik verzorg de tekeningen voor meubels op maat/keuken en haard
      • Realisatie: Ik laat je alles zien wat er is gekozen. Vervolgens zorg ik voor offertes, bestellingen en leveringen. Ook schakel ik met de betrokken vaklieden.
 • Prijs
  Vanaf € 4850,- ex BTW