Monitoring

Door tussentijdse besprekingen houd je inzicht en kan je geregeld input geven. Zo zorgen we dat het ontwerp 100% bij jouw bedrijf past.

3D ontwerp

Door de 3D uitwerking zie je al vroeg in het traject hoe je interieur eruit kan komen te zien. Het komt echt tot leven!

Gedetailleerd

Een compleet advies op detailniveau met stoffen, kleuren en specificaties. Met een spreekwoordelijke druk op de knop is alles besteld.

Interieurontwerp Zakelijk Extra: Traject en Prijzen

Is dit jouw situatie?

Je gaat een nieuw huis bouwen, een huis grondig verbouwen of je interieur compleet op de schop gooien. Je wilt een compleet plaatje neerzetten met mooie meubels, materialen en goede verlichting. Je wilt het simpelweg gewoon dit keer wel goed doen.

Maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken! Je krijgt bovendien al stress bij de gedachte dat je doelloos over de woonboulevard moet zwerven om alles bij elkaar te zoeken. En dat wanneer alles is geleverd je tot de conclusie moet komen dat het het eigenlijk toch niet helemaal is. Dat het niet bij elkaar past… Of dat het gewoon supersaai is.

Dan is het Interieurontwerp Compleet voor jou de beste keuze. Resultaat is een compleet en gedetailleerd plan voor het realiseren van jouw droominterieur. Met niet alleen inspiratie en ideeën, maar ook met een volledige boodschappenlijst en tekeningen voor de timmerman en keukenleverancier. Dit zodat je concreet en slagvaardig aan de slag kan met jouw interieur en je zeker weet dat alles klopt en past.

Na afronding van dit plan heb je:

  • 3x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik jouw smaak en voorkeuren weer in 3 sfeerborden. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn. Deze bespreken we in een bespreking en je kiest uit deze 3 een favoriet.
  • 3x Indelingsadvies: In een 2D tekening doe ik 3 voorstellen voor een indeling. Deze bespreken we in een bespreking en op basis van de terugkoppeling stellen we de indeling vast.
  • 3D advies: In een 3D model wordt jouw interieur volledig weergegeven. Het komt dan echt tot leven.
  • Kleuradvies: Ik zorg voor concrete kleurnummers zodat de schilder de juiste kleur op de muur zet.
  • Verlichtingsadvies: In de plattegrond geef ik aan waar de verlichting moet komen en welke armaturen daarbij horen. Ik geef je merk, specificaties en leverancier.
  • Materialenadvies: We kiezen de juiste materialen en je krijgt de merken, specificaties en leveranciers.
  • Meubeladvies: Ik doe een compleet meubelvoorstel met daarbij kleuren, specificaties en leveranciers. Ik zorg waar mogelijk voor alle staaltjes.
  • Meubel op maat advies: Ik verzorg de tekeningen voor meubels op maat, bar en receptie zodat de interieurbouwer hiermee uit de voeten kan.
  • Detailontwerp: Een compleet overzicht van alle stoffen, materialen en kleuren.
  • A3 boekwerk: Het plan wordt in A3 in zowel pdf als hardcopy aan je toegestuurd.
 • Prijs
  Vanaf € 3750,- ex BTW*

Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend!

* Prijs is indicatief en afhankelijk van de omvang van de ruimte, de hoeveelheid ruimtes en de complextieit.

In dit traject is inbegrepen:

1 intake,
1 telefonisch overleg
2x tussentijds overleg
1x presentatie