Om bij het creëren van het interieur van uw bedrijf een optimaal resultaat te bereiken, zorgen we voor een gestructureerde aanpak. De 4 Fasen zijn als volgt:

Fase I Intakegesprek

In dit gesprek maken we kennis en gaat het om het verkrijgen van inzicht in de wensen en behoeften. Ik ben nieuwsgierig naar de bedrijfsfilosofie, commerciële gedachte en de gewenste uitstraling. We bekijken de ruimten waar het om gaat (bij bestaande bouw) of we nemen de bouwtekening kort door. Ook gaan we in op het budget. Op basis van dit gesprek maak ik een offerte voor het vervolg.

Fase II Concept

Na akkoord op de offerte starten we met het uitwerken van het concept ontwerp. We gaan op zoek naar de beste indeling en routing voor uw bedrijfsruimte. Ook zal een ontwerp worden gemaakt voor de sfeer. Er zullen diverse Moodboards worden gemaakt waaruit een keuze wordt gemaakt. Op de gekozen indeling en sfeer wordt in Fase III (Ontwerp) wordt voortgeborduurd.

Fase III Ontwerp

In deze Fase III gaan we het ontwerp voor het interieur van uw bedrijf verder invullen. Aan de orde komen de volgende onderdelen:

   • Ruimtelijke vormgeving
   • Meubeladvies
   • Materialenplan
   • Kleurenplan
   • Verlichtingsadvies

Ook worden er ontwerpen gemaakt voor het benodigde maatwerk in het interieur, zoals de bar, receptiedesk en kasten op maat. Om het ontwerp inzichtelijk te maken wordt het in 3D uitgewerkt.

Fase IV Realisatie

Na het afronden van het ontwerp kan ik ondersteuning bieden bij het realiseren van ontwerp. Zo kan ik de benodigde offertes aanvragen en contacten onderhouden met leveranciers. Wanneer er een architect (voor het exterieur) betrokken is, overleg ik regelmatig met deze om ervoor te zorgen dat het geheel wordt afgestemd. Ook kan ik het traject met  interieurbouwers begeleiden en kan ik meubels en materialen inkopen of u begeleiden bij de aankoop ervan. Uiteraard werk ik samen met een netwerk van betrouwbare leveranciers zodat altijd de beste partij wordt ingeschakeld voor uw project. Heeft u uw eigen contacten dan is dat geen probleem.

Kortom, wilt u voor het interieur van uw nieuwe salon, horecagelegenheid, praktijk of kantoor een ontwerp dat bijzonder en anders dan anders is? En wilt u ervoor zorgen dat uw gasten, klanten, medewerkers of patiënten terecht komen in een sfeervolle omgeving waarin ze op hun gemak voelen? Dan bent u bij Danielle Verhelst aan het juiste adres. Samen met u zorg ik ervoor dat uw nieuwe bedrijfsomgeving een fijne omgeving wordt om te verblijven. Dit echter zonder het zakelijke en commerciële belang uit het oog te verliezen. We gaan op zoek naar een juiste balans tussen de optimale routing, de juiste sfeer, de mooiste meubels en uw zakelijke wensen.
Wilt u mij met mij in gesprek over het interieur van uw bedrijf, neemt u dan contact op.