Lekker varieren met de Hay-‘About a chair’ -AAC Serie

Sinds Hee Welling enkele jaren geleden voor Hay de stoelen van de ‘About a chair’ serie ontwierp, ben ik fan. Doelstelling van Welling was om een multi-inzetbare stoel te creëren, die niet alleen praktisch was maar ook een designobject was. Met resultaat. De Deense ‘About a chair’ serie is wereldwijd een hit. Of het nu gaat om een stijlvolle stoel voor bij de eetkamertafel, een hippe stoel voor in een nieuw restaurant of een zakelijk exemplaar voor in de vergaderzaal. Er is voor elk wat wils.

Polypropyleen, leer of stof.

Kies voor één type of combineer verschillende typen en kleuren met elkaar. Uitgangspunt voor de serie zijn 2 verschillende basiszittingen; een kuipstoel en een rechte stoel. Deze kunnen uitgevoerd worden in éénkleurig polypropyleen (wit, zwart, grijs, mosterdgeel, blauw en koraal) of geheel of gedeeltelijk in stof of leer. De stoffen, waarvoor Hay samenwerkt met Kvadrat, zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, structuren en kleuren.

Veelzijdig en mooi

Voor het onderstel van de ‘About a chair’ – serie zijn er ook diverse mogelijkheden. Wil je flexibiliteit achter je bureau, kies dan voor een swivel met (of zonder) wieltjes. Wil je het wat chiquer, dan kan je  kiezen voor eikenhouten poten. Ook behoort een metalen sledeonderstel in zwart, wit of chroom tot de mogelijkheden. Veelzijdig, functioneel en gewoon heel mooi. Wat wil je nog meer?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *