Het creëren van een sfeervolle ruimte die u past als uw beste jas. Dat is mijn doel.

Mijn naam is Danielle Verhelst, gediplomeerd interieurontwerper en styliste. Ik houd ervan om mooie dingen te maken en dingen ‘mooi’ te maken. Interieur en design fascineert me als sinds ik een klein meisje was. Met regelmaat ging het interieur van mijn slaapkamer op de schop en verslond ik vanaf mijn 11de interieurtijdschriften. Hoewel ik tijdens mijn middelbare schooltijd altijd kunstlessen volgde, besloot ik na het VWO om toch rechten te gaan studeren. Echter, na 8 jaar in de juridische wereld werkzaam te zijn geweest, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon…. En nog steeds heb ik geen spijt

Een ‘goed’ interieur is persoonlijk en het creëren van de optimale beleving van de ruimte door de gebruiker(s) is een heerlijke uitdaging! Comfort en praktische toepasbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel, maar ook moet een interieur zo bijzonder zijn als de personen die in het interieur leven of verblijven.

Graag geef ik interieuradvies op maat, zodat u zeker weet dat al uw interieurvragen aan bod komen en u begeleid wordt op de manier zoals u dat wenst. Particulier of zakelijk, het is beide mogelijk.

Kijkt u gerust rond op mijn website.

Groet,
Danielle

Danielle Verhelst Interieur & Styling is gevestigd te Breda, maar werkt door geheel Nederland.