Yvonne & Taco, Teteringen

“De architect die betrokken was bij de verbouwing van ons bedrijfspand, raadde Danielle aan voor het ontwerpen van het interieur voor het nieuwe huis dat we gingen bouwen. We hadden bouwgrond gekocht en onze architect had een modern huis getekend. Ik wilde dus wel voorkomen dat het een koud en steriel huis zou worden. Nu vind ik het lastig om in een interieur een mooi geheel te creëren, dus ik wilde daar eigenlijk wel hulp.… Lees meer “Yvonne & Taco, Teteringen”

Joanne Grippeling, Huisarts, Huisartsenpraktijk Ginneken

“Wij hebben Danielle ingeschakeld voor het ontwerpen en realiseren van onze nieuwe  huisartsenpraktijk. We werken met 3 huisartsen in één praktijk en we wilden ervoor zorgen dat het een praktijk werd van ons allemaal. En dus niet van één iemand die toevallig werd aangewezen om de kar te trekken. Eigenlijk kwamen we bij Danielle terecht via de website, maar al bij het intake gesprek voelden we een klik. En toen het sfeerplan was gemaakt waren… Lees meer “Joanne Grippeling, Huisarts, Huisartsenpraktijk Ginneken”

Yvonne en Bart, Breda

“Ik dacht altijd dat een Interieurontwerp laten maken iets voor BN-ers zou zijn ofzo. Of in ieder geval iets decadents. En de controle uit handen geven vond ik ook wel heel wat. Want hoe weet je nou of die ontwerper iets maakt dat bij jou past?  En het prijskaartje dat er aan hangt leidde ook tot vraagtekens. Maar ja, ik vond ons huis gewoon niet fijn. Ik dacht altijd ‘bleh, het is niks hier’.  Dus… Lees meer “Yvonne en Bart, Breda”