Yvonne & Taco, Teteringen

“De architect die betrokken was bij de verbouwing van ons bedrijfspand, raadde Danielle aan voor het ontwerpen van het interieur voor het nieuwe huis dat we gingen bouwen. We hadden bouwgrond gekocht en onze architect had een modern huis getekend. Ik wilde dus wel voorkomen dat het een koud en steriel huis zou worden. Nu vind ik het lastig om in een interieur een mooi geheel te creëren, dus ik wilde daar eigenlijk wel hulp.… Lees meer “Yvonne & Taco, Teteringen”

Joanne Grippeling, Huisarts, Huisartsenpraktijk Ginneken

“Wij hebben Danielle ingeschakeld voor het ontwerpen en realiseren van onze nieuwe  huisartsenpraktijk. We werken met 3 huisartsen in één praktijk en we wilden ervoor zorgen dat het een praktijk werd van ons allemaal. En dus niet van één iemand die toevallig werd aangewezen om de kar te trekken. Eigenlijk kwamen we bij Danielle terecht via de website, maar al bij het intake gesprek voelden we een klik. En toen het sfeerplan was gemaakt waren… Lees meer “Joanne Grippeling, Huisarts, Huisartsenpraktijk Ginneken”

Yvonne en Bart, Breda

“Ik dacht altijd dat een Interieurontwerp niet bij ons zou passen, want de controle uit handen geven vond ik heel wat. Immers, hoe weet je nou of die ontwerper iets maakt dat bij jou past?   Maar ja, ik vond ons huis gewoon niet fijn. Ik dacht altijd ‘bleh, het is niks hier’.  Dus we moesten toch wat.   Mijn man wist me ervan te overtuigen dat we Danielle moesten vragen om ons huis te restylen.… Lees meer “Yvonne en Bart, Breda”