Foto_danielle
Foto_danielle
Foto_danielle

“Hoe Danielle denkt over ruimte is erg knap. Ze komt met oplossingen waar je zelf simpelweg niet aan denkt!”

Verfijnd, warm en chique maar toch speels. Dat is de perfecte typering voor de interieurs die Danielle ontwerpt. Ze is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen rust en de verrassing die een interieur toch zeker nodig heeft. Want saai, dat mag het absoluut niet worden.

Dit past ook perfect bij Danielle als persoon. Ze is creatief, gedreven, energiek en enthousiast en daagt je graag uit om net iets verder te gaan en waar nodig gedurfde keuzes te maken. Daarbij houdt ze altijd rekening met jouw wensen en leefwijze zodat het resultaat een interieur is dat bij jou als opdrachtgever past.

Met oog voor detail neemt Danielle je met liefde mee in de wondere wereld van het interieur. Mooie materialen, prachtig kleurgebruik en interessante meubelkeuzes zijn voor haar geen geheim en ze maakt je daarvan graag deelgenoot. 

Sinds 2013 heeft Danielle Verhelst haar eigen interieurontwerpbureau en sindsdien mocht ze al tientallen opdrachtgevers blij maken met een passend interieur. Ze verzamelde in de loop der jaren een team van vakmensen om zich heen die samen met haar en de opdrachtgever altijd weer een kwalitatief hoogstaand interieur weten te realiseren.

Janneke Ermens (Interieurontwerper)

Puzzelen tot de mooiste en meest efficiënte indeling, verrassende materiaalcombinaties maken en dit vervolgens ‘tot leven’ brengen in een 3D visualisatie filmpje vind ik het leukste onderdeel van mijn vak.
Een ontwerp is geslaagd als de klant verrast wordt door mijn ideeën, en het interieur een vertaling is van alle persoonlijke wensen.
Naast mijn passie voor interieur, ben ik dol op lekker eten, een borrel drinken met vrienden en op zijn tijd een rondje hardlopen of wielrennen.

Suzanne den Drijver (Interieurontwerper)

Mijn specialisatie is het tekenen in verschillende 2D en 3D tekenprogramma’s waarmee ik de wensen van de opdrachtgever kan vertalen naar een mooi en samenhangend interieurplan. Ik houd erg van het ontwerpen van maatwerk meubels. Je kunt maatwerk geheel naar de wensen van de klant vormgeven en ervoor zorgen dat het helemaal in het plan past. Daardoor wordt het interieur persoonlijk en zorg je dat het totaalplaatje nog beter wordt. Ik kan hier mijn creativiteit het meest in kwijt. In mijn vrije tijd schilder en teken ik graag, dus ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig.

Nikki Snoek (Interieurontwerper)

Mijn specialisatie is het maken van indelingen. Daarmee wordt de basis voor een goed interieur gelegd en maken we gelijk een goede start voor de rest van het plan.
Ik vind dat verlichting het interieur compleet maakt. De mooiste en meest passende verlichting uitzoeken voor een woning vind ik daarom altijd er leuk. Een goed lichtplan laat je woning echt beter tot zijn recht komen.
In mijn vrije tijd ga ik het liefst wandelen met mijn hondje en spreek ik graag af met mijn vriendinnen. En eigenlijk is mijn werk ook een soort hobby omdat ik mijn vak echt geweldig vind.