‘Hoe Danielle denkt over ruimte is erg knap. Ze komt met oplossingen waar je zelf simpelweg niet aan denkt Yvonne & Bart uit Breda

Verfijnd, warm en chique maar toch speels. Dat is de perfecte typering voor de interieurs die Danielle Verhelst ontwerpt. Ze is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen rust en de verrassing die een interieur toch zeker nodig heeft. Want saai, dat mag het absoluut niet worden.

Dit past ook perfect bij Danielle als persoon. Ze is creatief, gedreven, energiek en enthousiast en daagt je graag uit om net iets verder te gaan en waar nodig gedurfde keuzes te maken. Daarbij houdt ze altijd rekening met jouw wensen en leefwijze zodat het resultaat een interieur is dat bij jou als opdrachtgever past.

Met oog voor detail neemt Danielle je met liefde mee in de wondere wereld van het interieur. Mooie materialen, prachtig kleurgebruik en interessante meubelkeuzes zijn voor haar geen geheim en ze maakt je daarvan graag deelgenoot.

Sinds 2013 heeft Danielle Verhelst haar eigen interieurontwerpbureau en sindsdien mocht ze al tientallen opdrachtgevers blij maken met een passend interieur. Ze verzamelde in de loop der jaren een team van vakmensen om zich heen die samen met haar en de opdrachtgever altijd weer een kwalitatief hoogstaand interieur weten te realiseren.

‘We verlaten in verband met verhuizing nu het huis dat Danielle heeft ingericht. Het liefst had ik het interieur zo opgepakt en meegenomen. Maar uiteraard schakelen we Danielle gewoon weer in.’ Shelby & Nardo uit Breda