Een WoW-interieur als resultaat zonder de controle helemaal uit handen te moeten geven

Dat je dit leest betekent dat je bezig bent met je interieur.

 • Misschien ben je een nieuw huis aan het bouwen en moeten er 50 keuzes gemaakt worden op het interieurvlak?
 • Misschien heb je een huis gekocht dat je gaat verbouwen en krijg je al kriebels bij de gedachte dat je straks offertes moet aanvragen, prijzen moet gaan vergelijken en vaklui moet gaan selecteren.
 • Of je wilt nu eindelijk je interieur aanpakken maar bij de gedachte dat je allerlei woonwinkels moet afstruinen krijg je het al benauwd….
 • Want je wilt het dit keer gewoon allemaal goed doen. Je wilt het gewoonweg ‘WoW’. En je voelt de druk al toenemen….

Hai! Mijn naam is Danielle Verhelst (1983), getrouwd met Alexander en mama van een hele leuke en lieve jongen/meisje-tweeling. Ooit was ik advocaat (toch wel 8 jaar) en bestond mijn dagelijkse praktijk uit taal, argumenteren en procederen. Omdat de toga toch niet lekker zat, ben ik naast mijn baan gestart met een opleiding tot interieurontwerper. Na afronding van deze opleiding besloot ik de stoute schoenen aan te trekken, het roer om te gooien en mijn eigen interieurontwerpstudio te starten. En dit is één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt.

Inmiddels heb ik al tientallen opdrachtgevers die in hetzelfde schuitje zaten als jij nu geholpen om van hun interieur een passend, praktisch, maar vooral WoW interieur te maken. Want dat is wat ik doe: WoW-interieurs realiseren. Voor minder doe ik het niet.

 • Totaalplaatje

  Interieurplan van A tot Z. Er zijn geen losse eindjes en alle onderdelen van je interieur komen aan de orde.

 • Eigen inbreng

  We houden regelmatig tussenbesprekingen waarin je je input kan leveren. Zo houd je de controle en is het eindresultaat geen verrassing.

 • Ontzorging

  Met alle liefde neem ik de uitvoering van het ontwerp je uit handen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

‘De kinderen riepen vorige week dat het nu zo gezellig is in ons huis. Dat is toch geweldig?’ Yvonne en Bart uit Breda

‘We verlaten in verband met verhuizing nu het huis dat Danielle heeft ingericht. Het liefst had ik het interieur zo opgepakt en meegenomen. Zo blij zijn we ermee. Maar uiteraard schakelen we Danielle gewoon weer in.’ Shelby en Nardo uit Breda

‘We zijn enorm gelukkig met het resultaat. Het klopt gewoon, er is rust. Ik merk dat ik het met liefde ook opgeruimd houd’ Bernard en Martine uit Teteringen.

Wil je regelmatig updates, tips of inspiratie ontvangen? Laat dan je e-mailadres achter.