In 2016 alweer werd ik benaderd door een gezin uit Teteringen om hen te helpen met het creëren van het interieur van hun nieuwbouwhuis. Ze hadden een vrije kavel gekocht waarop ze naar eigen inzicht hun huis konden bouwen. Hoe dat huis eruit moest komen te zien was voor hen snel duidelijk, maar met het interieur worstelden ze een beetje. Samen gingen we aan de slag om een interieurplan te maken. We starten met het sfeerplaatje. We wilden graag een rustige sfeer neerzetten met zachte kleuren maar wel contrasterende lijnen. Het mocht een beetje landelijk zijn, maar toch ook strak en vlot. Toen we dat voor ogen hadden, gingen we over op de indeling. Na wat puzzelen en tekenen wisten we hoe alles moest komen te staan. Daarna stelden we het verlichtingsplan op en namen we de meubels onder de loep. Ook kozen we de materialen en de kleuren.

Uiteindelijk vergde het nog een beetje geduld omdat het huis natuurlijk nog gebouwd moest worden, maar we zijn allemaal super tevreden over het resultaat!

In 2016 werd ik door een jong gezin benaderd om hen te helpen met het inrichten van hun nieuw te bouwen notariswoning in Teteringen. Samen kwamen we tot de juiste sfeer en indeling. We kozen voor een neutrale basis met daarbij het gebruik van ‘denim – blauw’. Vervolgens heb ik voor de klant een uitwerking gemaakt van de te kiezen meubels, materialen en kleuren.

We kozen voor een parket in Hongaarse punt.  Omdat we de speelhoek in het midden van de woonkamer bedachten, hebben we deze geïntegreerd in het geheel door het bankje dezelfde uitstraling te kiezen als de eettafel en de decoratie boven dit bankje sober te houden.

Door de zachte zandkleuren ontstaat veel rust. Om het geheel niet te licht te maken en wat pit toe te voegen is de wand van de open haard donker geschilderd in een grijsblauwe kleur. Ook zijn de tussendeuren antraciet geschilderd. Hierdoor wordt er contrast gecreëerd, ontstaat er diepte en wordt het geheel stoerder.