In 2016 werd ik door een jong gezin benaderd om hen te helpen met het inrichten van hun nieuw te bouwen notariswoning in Teteringen. Samen kwamen we tot de juiste sfeer en indeling. We kozen voor een neutrale basis met daarbij het gebruik van ‘denim – blauw’. Vervolgens heb ik voor de klant een uitwerking gemaakt van de te kiezen meubels, materialen en kleuren.

We kozen voor een parket in Hongaarse punt.  Omdat we de speelhoek in het midden van de woonkamer bedachten, hebben we deze geïntegreerd in het geheel door het bankje dezelfde uitstraling te kiezen als de eettafel en de decoratie boven dit bankje sober te houden.

Door de zachte zandkleuren ontstaat veel rust. Om het geheel niet te licht te maken en wat pit toe te voegen is de wand van de open haard donker geschilderd in een grijsblauwe kleur. Ook zijn de tussendeuren antraciet geschilderd. Hierdoor wordt er contrast gecreëerd, ontstaat er diepte en wordt het geheel stoerder.