JOUW Verbouwing, mijn expertise

Ben je klaar om te verbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Je hebt een huis gekocht, of misschien woon je er al een tijdje, en nu is het tijd om te verbouwen. De keuken voldoet niet meer, de badkamer voelt gedateerd, of misschien wil je meer ruimte creëren. Hoe dan ook, de verbouwing staat voor de deur, en je wilt dat alles in één keer goed gaat. Maar… er zijn zoveel keuzes te maken. En hoe combineer je al die losse ideeën tot een praktisch en stijlvol geheel?

Met het Met Vertrouwen Verbouwen traject begeleid ik je stap voor stap door het hele proces. Ik help je overzicht te krijgen, structuur aan te brengen, en zorg ervoor dat de verbouwing soepel verloopt. Van de eerste ideeën tot de laatste stylingdetails – ik zorg dat je vol vertrouwen elke stap zet.

VOOR WIE IS DIT TRAJECT BEDOELd?

Wat mag je van het traject verwachten?

1. van idee naar concreet plan in gestructureerd traject

Je hebt veel zin een verbouwing, maar raakt al snel overweldigd door het aatal keuzes. Kleuren, materialen, indelingen… het kan veel zijn, zeker als je al middenin je dagelijkse gezinsleven zit. Samen gaan we van alle losse ideeën op een gestructureerde manier naar een concreet plan. We knippen het traject op in fasen en help je zo met indeling van de ruimte, keuzes voor materialen en kleuren, en zorg ervoor dat alles in harmonie is. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de details en kun je je focussen op het grotere plaatje.

2. Verbouwing op maat

Wil je je huis op de schop gooien? Ik zorg ervoor dat elk onderdeel van de verbouwing past bij jullie leefstijl. We kijken naar wat écht belangrijk is, van praktische oplossingen tot stijlvolle details, zodat jullie straks een huis hebben dat niet alleen mooi is, maar ook perfect werkt voor jullie gezin.

3. ontwerp van a tot z in 3d

Het mooiste plan maak je als je alle onderdelen meenemen. Van keuken tot meubilair. Ik neem het allemaal mee in een compleet plan van a tot z. Alles werken we uit in 3D zodat je goed kunt zien hoe alles wordt. 

4. Advies over materialen en stijl

Het kan lastig zijn om alle Pinterest-inspiratie om te zetten in een samenhangend ontwerp. Wat past nou echt bij jullie huis en leefstijl? Ik help je met het maken van de juiste keuzes op het gebied van materialen, kleuren en meubels, zodat alles een mooi geheel vormt. Van vloeren tot verlichting, elk detail wordt zorgvuldig overwogen.

5 Betrekken van de nodige partijen zoals architect of bouwkundige

Tijdens een verbouwing blijkt soms dat er meer nodig is dan verwacht, zoals bouwkundig advies of een architect. Misschien komt er een muur tevoorschijn die lastiger te verplaatsen is, of blijkt dat een draagconstructie toch anders moet. Als dit gebeurt, kan ik snel schakelen en de juiste experts inschakelen. Zo blijf je niet vastzitten, maar kun je met vertrouwen verder.

6. de beste leveranciers en vaklui

Als het plan er ligt draag ik voor je de beste leveranciers en vaklui aan die ik inmiddels om me heen heb verzameld. Zo weten we zeker dat de ingeschakelde partijen kundig zijn en weten hoe ze om moeten gaan met de plannen die we hebben gemaakt. 

7. de beste leveranciers en vaklui

Als de bouw straks klaar kan je beginnen met stylen en inrichten van je vernieuwde ruimtes. Of het nu gaat om een nieuwe bank, een luxe eethoek, of stijlvolle accessoires, ik help je bij het kiezen en plaatsen van de juiste meubels en decoratie. Zo maak je van je huis een plek waar je je écht thuis voelt.

waarom kiezen voor het met vertrouwen verbouwen traject?

Als je eenmaal gaat beginnen met verbouwen, kunnen de keuzes en mogelijkheden je overvallen. Van de indeling tot de kleinste details – er komt veel meer bij kijken dan je je van tevoren kunt voorstellen. De vragen stapelen zich op: waar begin je? Welke keuzes zijn slim? En hoe zorg je ervoor dat je uiteindelijk niet vastloopt in een verbouwing die meer stress oplevert dan plezier?

Met het Met Vertrouwen Verbouwen traject neem ik jullie al die zorgen uit handen. We gaan niet alleen van start met een duidelijk plan, maar ik begeleid jullie tijdens iedere stap. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste indeling, het coördineren met de aannemer, of last-minute wijzigingen, ik zorg ervoor dat het hele proces beheersbaar blijft. Zo houd je het overzicht en kan je met een gerust hart vooruit.

Dit traject is meer dan alleen begeleiding bij een verbouwing. Het is een totaalervaring waarbij we samen werken naar een huis dat past bij jullie leven, jullie smaak, en jullie gezin. In plaats van dat je overweldigd raakt door de hoeveelheid opties, krijg je een duidelijk en persoonlijk plan in handen, met adviezen die niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol.

We werken in fasen en zorgen ervoor dat alles netjes en gestructureerd verloopt. Zo weten we zeker dat we niks vergeten en dat jij met een gerust hart kunt slapen.

Het belangrijkste? Je staat er niet alleen voor. Ik ben er tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Van het grote plaatje tot de kleinste details, zodat jij straks kunt genieten van een huis dat precies is zoals je het voor ogen had – zonder stress, zonder zorgen, en helemaal af.

REVIEW

Bart en ik zeggen vaak tegen elkaar dat het zo goed gelukt is. En ook de meiden riepen laatst: ‘Ach mam, het is nou zo gezellig in ons huis!’

Ons interieur klopt nu gewoon. Ik denk nu niet meer ‘blèh’, maar ‘heerlijk’. Het interieur straalt nu zoveel rust uit. 

 

welke onderdelen zitten er in het plan?

indelingSplan

We leggen aan de hand van diverse voorstellen die we bespreken de perfecte indeling voor je huis vast

Sfeerplan

We bepalen aan de hand van meerdere voorstellen de beste sfeer voor je nieuwe huis.

Verlichtingsplan

We stellen een verlichtingsplan op voor de ruimten.

Kleurenplan

Voor de wanden bepalen we de juiste kleuren en maken we een overzicht met kleurnummers

Meubelplan met details

We werken een gedetailleerd overzicht voor de meubels uit met winkels, leveranciers, merk en kleuren

materialenplan met details

We maken een compleet materialenplan met details (vloeren, wanden, raambekleding)

maatwerk met maatvoering

We ontwerpen de keuken en ander meubilair op maat en bepalen daarvoor materialen, kleuren en maatvoeringen.

uitwerking in 3d model

We werken het ontwerp in 3D uit zodat je een goed beeld krijgt van hoe het kan worden. Je kunt er ook voor kiezen om realistische beelden te laten maken.

documentatie in pdf

Alles wat er is bedacht wordt samengevat in een document zodat je dat als (digitaal) naslagwerk bij de hand kunt houden. We stellen dit ook ter beschikking aan het netwerk van leveranciers en vaklui.

Stalenpakket

Van alle gekozen stoffen, materialen en kleuren ontvang je (indien beschikbaar) een staaltje

diverse presentaties

Dit traject omvat een kick off en 3 presentatiemomenten

wat is de investering voor dit traject?

Heb je zin om aan de slag te gaan? Dit kan:

vanaf € 5.950 *

* Deze vanaf prijs geldt voor het het totaalontwerp van de leefruimten voor een twee-onder-een-kap (keuken, woonkamer, toilet en hal). Complexere woningen tegen meerprijs. Grotere ruimten tegen meerprijs.

Badkamer en masterslaapkamer vanaf € 2500, –

Overige ruimten vanaf € 1750,-