Of je nu gaat bouwen of verbouwen, er komt veel op je af. Keuzes, deadlines en onzekerheden kunnen het proces overweldigend maken. Hoe zorg je ervoor dat het eindresultaat écht jullie thuis wordt en geen compromis?

Zoveel keuzes, en toch voelt alles alsof het net niet klopt. Je wilt niet vastlopen in standaardopties of beslissingen die je later spijt bezorgen. De druk om alles perfect te maken kan overweldigend zijn.

Wat jullie willen is helder: een huis dat past bij jullie leven, stijlvol en praktisch, met oog voor elk detail. Geen standaard oplossing, maar een plek die écht voelt als thuis.

Of het nu om nieuwbouw of een verbouwing gaat, ik help jullie om de juiste keuzes te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie huis uniek is, zonder stress of twijfel. Met mijn begeleiding komen jullie van droom naar perfectie, zonder vast te lopen in last-minute keuzes of standaardopties.

Er zijn verschillende trajecten waar je uit kunt kiezen. 

interieurontwerp traject 'verbouwen'

Je hebt een huis gekocht, of misschien woon je er al een tijdje, en nu is het tijd om te verbouwen. De keuken voldoet niet meer, de badkamer voelt gedateerd, of misschien wil je meer ruimte creëren. Hoe dan ook, de verbouwing staat voor de deur, en je wilt dat alles in één keer goed gaat…

interieurontwerp traject 'bouwen met een architect'

Je hebt besloten om te bouwen of groots te verbouwen. Misschien heb je al een architect in beeld, of ben je nog op zoek naar de juiste match. Hoe dan ook, je droomt van een huis dat niet alleen functioneel en mooi is, maar dat écht voelt als thuis. Een plek waar alles klopt en waar je trots op kunt zijn…

interieurontwerp traject 'bouwen in projectontwikkeling'

Eindelijk ga je dat huis bouwen waar je al zo lang van droomde. Je ziet het al helemaal voor je: de ruime woonkamer, een heerlijk lichte keuken en genoeg plek voor het hele gezin. De euforie is groot, maar dan… dan komt de realiteit om de hoek kijken. 

Van de ene op de andere dag krijg je een waslijst aan keuzes voorgeschoteld….

NIEUWBOUW NINJA WORKSOP (DIY)

Je hebt het eindelijk voor elkaar: een nieuwe woning in een projectontwikkeling! Alles lijkt vast te liggen, van de plattegrond tot de indeling, maar toch zijn er volop keuzes die je moet maken. Van de keuken en badkamer tot de vloer en verlichting, overal schuilt een beslissing. En dan heb je ook nog deadlines van de projectontwikkelaar om rekening mee te houden. Je wil graag het maximale uit je nieuwe huis halen, maar waar moet je beginnen?…