COMING SOON

Yes! Je hebt het eindelijk voor elkaar: je gaat je eigen huis bouwen in een projectontwikkeling. Alles is helemaal van jou, van de vloer tot de keuken en de badkamer. Maar na die eerste euforie komt de realiteit… 

Er moeten ineens talloze keuzes worden gemaakt, en dat allemaal binnen een krappe planning. Welke vloer matcht met de keuken? Waar laat je de lichtpunten komen? En die badkameropties moeten ook nog snel worden doorgegeven. 

Het zijn belangrijke beslissingen die invloed hebben op de hele sfeer, en de tijd tikt. Je wil het in één keer goed doen, maar met zoveel keuzes is het lastig om het overzicht te bewaren.

Dat is waar deze (groeps)workshop je bij helpt. We gaan samen aan de slag met jouw nieuwe woning en zorgen ervoor dat jij met vertrouwen keuzes maakt die passen bij jouw stijl en levensstijl. 

Geen keuzestress, geen twijfel, alleen handige tips en praktische adviezen waarmee je direct aan de slag kunt. Zo bouw jij aan een huis waar je trots op kunt zijn, zonder dat het proces je kopzorgen oplevert.

VOOR WIE IS Deze workshop bedoeld

wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve (groeps)workshop die op 1 dag plaatsvindt, krijg je concrete handvatten om met vertrouwen en plezier de juiste keuzes te maken voor je nieuwe woning. Geen droge theorie, maar praktische kennis en tools waar je direct mee aan de slag kunt. We gaan samen door de belangrijkste onderdelen van het bouwproces, zodat jij het overzicht behoudt en strategische keuzes kunt maken die passen bij jouw wensen en levensstijl. 

Deze workshop in een kleine groep (max 8 pers) is hands-on en praktijkgericht. Je neemt je eigen plattegronden en specificaties mee, en we gaan nadat we ‘de theorie’ hebben besproken ook aan de slag. Door kleine groepjes krijg je persoonlijke begeleiding en kun je ook gericht vragen stellen over jouw project. Aan het einde van de dag loop je naar buiten met een concreet stappenplan en een helder overzicht van wat er nog moet gebeuren. Geen stress meer, maar een duidelijke koers voor de inrichting van jouw nieuwe huis.

welke onderdelen komen er aan bod

indelen

We beginnen met de basis: Ik vertel je hoe je een ruimte handig indeelt. Waar moet je op letten? Wat zijn de afstanden? En hoe verdeel je de ruimtes op een logische en functionele manier? Welke looproutes zijn handig en hoe zorg je dat elke vierkante meter optimaal benut wordt? Aan de hand van jouw eigen plattegrond gaan we kijken hoe dat voor jou kan werken.

verlichting

Dit is een van de meest vergeten onderdelen, terwijl het zo bepalend is voor de sfeer. Maar ook iets waar veel nieuwbouwers zich druk over maken. Ik vertel je hoe licht werkt, waar je op moet letten en hoe je het beste de posities bepaald. We bespreken waar lichtpunten het beste kunnen komen. Dit afgestemd op jouw manier van leven. Tijdens de dag maken 

opties van de projectontwikkelaar

De standaardopties zijn niet altijd wat je voor ogen hebt. Je leert hoe je snel kunt schakelen tussen wat mogelijk is en hoe je toch die persoonlijke touch kunt toevoegen, zelfs binnen de kaders van de projectontwikkelaar.

sfeer

Hoe bepaal je nou een sfeer en een gebalanceerde stijl. Ik ga je tips geven hoe je dit kunt doen. Heb je nog geen Pinterest? Dan is dit het moment om een account aan te maken zodat we er tijdens de workshop mee aan de slag kunnen. 

materialen (badkamer, keuken en vloeren)

Voor het uitzoeken van meubels is het voor jou nog te vroeg. Wel moet je keuzes gaan maken voor de keuken de badkamer en de vloeren. We duiken in kleuren, materialen en texturen. Hoe zorg je ervoor dat de vloer, keuken en badkamer straks bij elkaar passen zonder dat het saai wordt? Je krijgt tips om een samenhangend en persoonlijk geheel te creëren

leveranciers, meubelzaken en vaklui

Waar moet je op letten bij het kiezen van leveranciers en meubelzaken? En hoe zorg je ervoor dat je niet verdwaalt in alle opties? Je leert strategisch omgaan met deze keuzes en krijgt handige shortcuts om tijd te besparen. Je krijgt ook een overzicht van de beste partijen waar ik mee werk. Zo hoef je geen uren meer op die woonboulevard meer door te brengen.

waarom kiezen voor de nieuwbouw ninja workshop?

Een nieuw huis bouwen is een avontuur vol keuzes en kansen. Maar hoe zorg je ervoor dat alle beslissingen die je moet nemen, uitmonden in een thuis dat écht bij je past? Projectontwikkelaars dwingen je vaak om snel te kiezen, van het type vloer tot het lichtplan, en dat kan overweldigend zijn. Daarom is deze workshop er om je de juiste tools te geven, zodat je zelfverzekerd die keuzes kunt maken en de regie houdt over jouw nieuwbouwhuis.

Het mooie van deze workshop? Jij doet het zelf! Jij bent de baas over jouw huis, maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Ik geef je handige tools en inzichten die je direct kunt toepassen, zodat je vol vertrouwen zelf aan de slag kunt. Geen starre adviezen of kant-en-klare oplossingen, maar juist die fijne basis die jou helpt om jouw eigen keuzes te maken. Het resultaat? Een huis dat helemaal bij jou past, waar je trots op bent omdat je het zelf hebt vormgegeven. Je gaat naar huis met een helder plan en een flinke dosis zelfvertrouwen om elke beslissing aan te kunnen.

Dit programma is nog in ontwikkeling en gaat waarschijnlijk van start in november 2024. Het zal op locatie in Breda zijn op een doordeweekse dag. Er zijn max 8 plekken. Bij succes zullen er ook online edities komen. 

Je kunt je al aanmelden als geinteresseerde via het contactformulier onder vermelding van ‘nieuwbouw ninja’. Ik plaats je dan op de wachtlijst.