Inspiratie: Tijdschriften opbergen

Ik lees nogal veel tijdschriften. En nadat ik ze heb gelezen, bewaar ik ze ook graag. Gevolg: ze slingeren echt letterlijk door het hele huis. Ik ben nu op zoek naar een goede manier om ze op te bergen, maar kom er niet helemaal uit. De meest gekozen oplossing, namelijk zo’n kartonnen tijdschriftencassette vind ik echt verschrikkelijk. Je moet namelijk de dichte kant (lees: de egale geordende kant) naar voren zetten, waardoor je weer niet kan zien wat erin zit. Daarnaast past het nooit, vallen ze om en scheuren ze op een zeker moment altijd. Grrrr. Maar mooi is het wel, zo’n hele rij met cassettes….

Foto’s Anthropologie; Emma’s Blog

Ik heb wel weer wat nieuwe ideeën gevonden. Misschien is een stapel kratten de oplossing. Het is in ieder geval stoerder dan een paar dozen. Of hangertjes die ik aan een rek hang….

Foto’s  : Nordic Bliss; ByFryd;

Als ik nu elke week keurig 1 of 2 magazines had liggen. Dan wist ik het wel. Dan zou ik zo’n lederen riempje aan de muur hangen, waar ik er dan steeds eentje in doe. Of dan zou ik een heel mooi ander rekje kiezen… Ik vrees dat het voorlopig stapeltjes blijven. Ach, dan kan ik ze meestal wel gewoon lekker snel vinden.

Foto’s My Scandinavian Home; Connox; Hallys