Een goed interieur vertelt een verhaal dat klopt vanaf dat wanneer je je huis binnenkomt tot dat je de laatste zoldertrap beklimt. Kleuren, materialen en texturen moeten met elkaar in balans zijn. Het creëren van een interieur dat je rust geeft, maar ook af en toe kan verrassen. Dat is het doel.

Vanaf het eerste gesprek tot de laatste punt op de spreekwoordelijke i, wordt samen met jou als bewoner nagedacht over een huis dat het beste bij jou en gezinsleden past. Door een interieuradvies volgens een gericht stappenplan aan te bieden kunnen we ervoor zorgen dat alle onderdelen die bij het interieuradvies horen worden meegenomen en we uiteindelijk ervoor zorgen dat jouw droominterieur kan worden gerealiseerd.

In de sfeervolle interieurstudio in Breda ontvangen we je graag om je mee te nemen in de wondere wereld van het interieur. Fijne stoffen en mooie materialen zijn voor ons geen geheim en we maken je tijdens het interieuradvies traject graag deelgenoot.

Danielle Verhelst Interieurontwerp richt zich op het ontwerpen van interieurs van met name particuliere woningen in het hogere segment. Ga je een nieuw huis bouwen, een bestaand huis verbouwen of uw woning renoveren dan ben je bij het team van Danielle Verhelst Interieurontwerp aan het juiste adres.

Interieuradvies Breda

Ben je op zoek naar interieuradvies Breda? Dan maken we graag een afspraak om je wensen door te nemen. Neem gerust contact op. 

Energiek, enthousiast en gedreven dat is hoe je het beste Daniëlle Verhelst, oprichter van Daniëlle Verhelst Interieurontwerp omschrijft.

Daniëlle gaat niet alleen op zoek naar de beste indeling voor je huis, maar gaat ook vol passie aan de slag met de mooiste materialen, meubels en kleuren om een luxe maar leefbaar interieur neer te zetten

 

Daniëlle hoort graag wat jij als opdrachtgever belangrijk vindt en neemt de tijd om deze wensen om te zetten naar een kloppend en creatief interieurontwerp. Dit echter met een gezonde eigenwijsheid zodat je als opdrachtgever ook wordt uitgedaagd keuzes te maken die net buiten je comfortzone liggen. Zo creëren we niet alleen een passend interieur, maar ook een interieur dat altijd verrast.