‘I love it when a plan comes together’. Het resultaat dus. Een interieur waar je gelukkig bent, rust ervaart en waar je kunt genieten. Dit resultaat start met een goed plan; het interieuradvies op maat. Maar als de sfeer is bedacht, de indeling is gemaakt, het hele ontwerp is uitgewerkt, dan begint het eigenlijk pas. Dan wordt het interieuradvies tot leven gebracht…

Zo moeten de meubels worden gekocht, het maatwerk moet worden uitbesteed en gemaakt. De keuken moet worden gerealiseerd en de verlichting moet op de juiste plek worden aangebracht. Er komt heel wat bij kijken om het interieuradvies dan ook daadwerkelijk om te zetten in een interieur dat klopt. Dat is waarom een shoppinglist of realisatie altijd onderdeel is van mijn interieuradvies.

Ga je bouwen in regio Breda? Of heb je een huis gekocht in regio Breda? Of heb je een woning in regio Breda die verbouwd moet worden of compleet van een nieuwe styling moet worden voorzien? En wil je graag dat je een goed plan hebt dat uiteindelijk ook ‘bij elkaar komt’? Neem dan contact met mij op. Dan plannen we een gesprek om je wensen te bespreken.