Nieuwbouw met architect

Interieuradvies voor jouw verbouwing

 

Stel; je bent niet helemaal (meer) verliefd. Te klein, te rommelig, wat verouderd… Kortom: Niet helemaal hoe je er eigenlijk aan begonnen bent. 

Het huis dat ooit jouw droomhuis was, voldoet helaas niet helemaal aan je woonwensen. Een woonkamer van 30m2 met aparte keuken is simpelweg niet handig voor jouw gezin met 3 kinderen. De kastjes van de keuken hangen op halfzeven en de badkamer met lichtroze tegels is toch al 20 jaar niet meer ok.

Al 5 jaar verzamel je plaatjes op Pinterest, verslind je woontijdschriften en teken je plattegrondjes. Maar uiteindelijk gebeurt erniks. Heb je net de knoop doorgehakt om aan de slag te gaan, komt er een tweede kindje en met kleine kinderen verbouwen is echt niet te doen. Laat staan eennieuwe bank mooi houden.

Dus je laat het maar even zitten. 

Maar als de lades van de keuken echt door beginnen te zakken, hak je de knoop door. Je gaat verbouwen. … 

Of stel; je bent al een paar jaar op zoek naar het huis van je dromen. En eindelijk komt er in die ene buurt in dat mooie dorp een prachtige jaren 70 villa te koop. Met een grote groene tuin, een perfecte ligging vlakbij de winkels en op fietsafstand van de stad. En het is een pareltje als je er even doorheen kunt kijken… met de nadruk op erdoor heen kunnen kijken.… Er is sinds de jaren 70 niks aan gedaan; het is een schrootjeswalhalla, er zijn bruine tegels in de badkamer boven en het huis is ‘uitgerust’ met een groene wc pot. 

Maar je valt ervoor en het wordt jouw huis. 

En dan begint het feest…

Verduurzamen of groots verbouwen?

Want waar begin je? Blijft het bij verduurzamen en de keuken en badkamer aanpakken of wil je ook meer ruimte en ga je aanbouwen? En die meubels die je nu hebt, die zijn eigenlijk ook aan vervanging toe. Maar wat moet daar dan voor in de plaats? En hoe gaat dat dan verder? Waar haal je alles en wie gaat ervoor zorgen dat die nieuwe keuken er ook echt komt.

En eigenlijk ben je al ontmoedigd. Die verbouwing leek een goed plan, maar dan vooral dat mooie plaatje van dat gave kookeiland met marmeren blad en barretje. En de extra ruimte die je zou hebben voor een grote tafel voor dineren met 8 vrienden. Maar dat hele traject..pfff

En een jaren 70 huis is charmant maar wat er bij komt kijken om daar een mooi huis van te maken. Dat blijkt een ander paar mouwen.

 

Interieurontwerp

Nieuwbouw met architect

Heb je er al eens aan gedacht hoe het zou voelen als je binnenkomt in je nieuwe verbouwde huis? Dat je ziet dat alles doordacht is en dat je voelt dat er geen concessies zijn gedaan. Dat je thuiskomt in jouw eigen huis dat een update heeft gekregen. Dat je tijdens de housewarming trots de hapjes neerzet op de tafel in de aanbouw en dat je tot laat op de avond met vrienden zit te borrelen aan het kookeiland.  

Nou? 

 

Een doordacht interieur advies zonder concessies....

Daar helpen we graag bij.

Wij denken met je mee over de beste keuzes voor jouw huis en maken een interieuradvies op maat. We kijken naar de technische wensen maar ook naar hoe je je wilt voelen in je huis. Wat past er bij je leefsituatie, hoeveel ruimte heb je nodig en wat wordt het hart van je woning? Heb je kinderen en in hoeverre moet het dus kidsproof zijn?  Allemaal vragen waar wij ons graag over buigen.

Samen maken we een doordacht plan waarbij we alles aanstippen en ervoor zorgen dat het totaalplaatje helemaal klopt bij de sfeer van het huis en jouw situatie.

Heb je al een architect? Of mogen wij er eentje aandragen? Graag werken we voor ons beste interieuradvies al vroeg in het traject samen met deze architect om het plan helemaal optimaal te maken. Dat niet alleen de buitenkant van de aanbouw of jouw gemoderniseerde jaren 70 villa klopt, maar dat ook het interieur helemaal daarmee in balans is. We kijken dan samen naar de routing en de flow en zorgen voor de keuzes voor materialen. Op deze manier integreer je binnen en buiten met een totaalconcept als resultaat.

Interieurontwerp studio in Breda

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken, dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee in onze interieurontwerpstudio.

We zijn gevestigd in Breda waar we in een sfeervolle setting het interieuradvies voor jou maken. Woon je echter helemaal ergens anders in Nederland dan helpen we je ook heel graag verder. Afstand maakt niet uit. Er is altijd een mouw aan te passen.

Je mag contact opnemen via onderstaande knop of gewoon bellen naar 

06-46064916

Interieuradvies verbouwing breda

Gezien in: