Veel mensen vinden het spannend om het ontwerp van hun interieur aan iemand anders over te laten. Daarom pakt Danielle Verhelst het ontwerptraject op een gestructureerde manier aan waardoor je altijd op de hoogte bent en er geen verrassingen zijn.

Of je nu een nieuw huis gaat bouwen of een bestaande woning wilt verbouwen, Danielle Verhelst helpt je graag met dit uitdagende traject. Samen met Danielle wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat niet alleen geweldig wordt, maar dat het ook een fijn proces wordt waar je later met plezier op terugkijkt.

Door het traject in verschillende fasen te verdelen kom je steeds een stap dichter bij het eindontwerp. In elke fase wordt je betrokken en volgt er bespreking van alle ideeën en plannen. Op deze manier weet je precies wat eraan komt en gaat het ontwerp steeds meer leven.

Ontwerptraject

 • Stap 1 Kennismaking

  Het is uiteraard van belang dat er een wederzijdse klik is. Daarom wordt er eerst een kennismaking gepland. Ook komen in dit gesprek de eisen en wensen aan de orde. Op basis van dit gesprek wordt een offerte uitgewerkt.

 • Stap 2 Schetsontwerp

  In deze fase wordt onderzocht wat de verschillende mogelijkheden voor indeling en sfeer zijn. Er worden verschillende voorstellen gemaakt en jij kiest je favorieten of een mix hiervan. Zo ontstaat een perfecte basis voor het vervolg van het plan.

 • Stap 3 Voorlopig Ontwerp

  Er wordt een 3D model gemaakt waarin je goed kunt zien hoe de gekozen indeling en sfeer uitpakken

 • Stap 4 Definitief Ontwerp

  In deze fase wordt het ontwerp in detail uitgewerkt. Materialen, stoffen en kleuren worden gekozen en alle merken, nummers en codes worden op een rijtje gezet. Ook worden ontwerptekeningen voor maatwerk verzorgd en wordt een verlichtingsplan gemaakt.

 • Stap 5 Toezending ontwerpdocumenten

  Als alle details bekend zijn wordt het ontwerp ter beschikking gesteld in pdf en A3. Alle documentatie zoals verlichtingsplan en ontwerpen voor maatwerk is toegevoegd zodat je zelf aan de slag kunt of je kiest voor:

 • Stap 6 Realisatie

  Uiteraard begeleidt Danielle Verhelst je graag bij de uitvoering van je ontwerp samen met een betrouwbaar team van vaklui.