werkwijze

Het ontwerptraject

Veel mensen vinden het spannend om het ontwerp van hun interieur aan iemand anders over te laten. Daarom pakken wij het ontwerptraject op een gestructureerde manier aan, waardoor je altijd op de hoogte bent en er geen verrassingen zijn.

Of je nu een nieuw huis gaat bouwen of een bestaande woning wilt verbouwen, wij helpen je graag met dit uitdagende traject. Samen met ons wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat niet alleen geweldig wordt, maar dat het ook een fijn proces wordt waar je later met plezier op terugkijkt.

Door het traject in verschillende fasen te verdelen, kom je steeds een stap dichter bij het eindontwerp. In elke fase wordt je betrokken en volgt er bespreking van alle ideeën en plannen. Op deze manier weet je precies wat eraan komt en gaat het ontwerp steeds meer leven.

danielle verhelst-144

Fase 1

kennismaking

Het is uiteraard van belang dat er een wederzijdse klik is. Daarom wordt er eerst een kennismaking gepland. Ook komen in dit gesprek de eisen en wensen aan de orde. Op basis van dit gesprek wordt een offerte uitgewerkt.

danielle verhelst-114

Fase 2

schetsontwerp

In deze fase wordt onderzocht wat de verschillende mogelijkheden voor indeling en sfeer zijn. Er worden verschillende voorstellen gemaakt en jij kiest jouw favorieten of een mix hiervan. Zo ontstaat een perfecte basis voor het vervolg van het plan.

danielle verhelst-148

Fase 3

voorlopig ontwerp

Er wordt een 3D model gemaakt waarin je goed kunt zien hoe de gekozen indeling en sfeer uitpakken.

danielle verhelst-152

Fase 4

definitief ontwerp

In deze fase wordt het ontwerp in detail uitgewerkt. Materialen, stoffen en kleuren worden gekozen en alle merken, nummers en codes worden op een rijtje gezet. Ook worden ontwerptekeningen voor maatwerk verzorgd en wordt een verlichtingsplan gemaakt.

danielle verhelst-122

Fase 5

toezending documenten

Als alle details bekend zijn, wordt het ontwerp ter beschikking gesteld in pdf en A3. Alle documentatie, zoals verlichtingsplan en ontwerpen voor maatwerk, is toegevoegd zodat je zelf aan de slag kunt of je kiest voor:

danielle verhelst-126

Fase 6

realisatie

Uiteraard begeleiden wij je graag bij de uitvoering van je ontwerp, samen met een betrouwbaar team van vaklui.

werkwijze_2

samenwerken?

Ben je enthousiast en wil je graag samenwerken, neem dan contact op. Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.