Nieuwbouw met architect

Interieurontwerp voor nieuwbouw projectbouw

Vlakbij de stad, handig voor de school van de kinderen en toch dichtbij het bos. Het nieuwbouwproject dat jullie hebben gekozen is eigenlijk perfect. De huizen zijn aan de buitenkant misschien een tikje saai, maar je ziet zoveel potentie. En het feit dat je niet nog met een architect om de tekentafel moet om een heel huis uit te gaan tekenen vind je eigenlijk wel prima. Dat scheelt weer heel veel denkwerk. 

Je hebt het al druk zat toch? 

 

In één keer goed dit keer

Je neemt je voor om op het interieur wel echt je stempel te gaan drukken en er veel aandacht aan te geven. Het moet dit keer gewoon echt goed worden. Je hebt er zin in om je eigen plek te gaan creeren waar je fijn thuiskomt na een dag op kantoor, waar de kinderen zelfs in een favoriete stoel aan het lezen gaan en waar je met trots vrienden kunt ontvangen voor de borrel.

Het nieuwbouwhuis biedt je een blanco canvas dat je nog helemaal zelf kunt gaan invullen. 

We gaan er een feestje van maken neem je je voor….

Maar na die rush komt de realiteit. Want het blijkt dat er toch behoorlijk wat op je afkomt. Waar begin je? En waar moet je heen? 

De gedachte dat je voor je interieur week in week uit op de woonbouleverad XXL in Breda moet gaan rondlopen, maakt je opeens bij voorbaat al een tikje misselijk.

Maar ja er zullen toch keuzes gemaakt moeten worden. En we weten allemaal dat keuzes maken kan nogal eens overweldigend zijn.

Je hebt er ook weinig tijd voor gekregen. Want al vroeg in het traject zul je van de ontwikkelaar de vraag krijgen of je wel of geen aanbouw wilt en of er extra lichtpunten aangebracht moeten worden. En dat niet alleen… Ze willen dan ook precies weten waar die punten dan moeten komen. En o ja… Of je ook even kan doorgeven waar de afvoer van de gootsteen in de keuken moet komen.

En je zucht diep… 

Je hebt nog niet eens een idee waar de keuken überhaupt moet komen. Laat staan dat je weet waar de gootsteen zit. En waar moet de bank? Tegenover de tv…. En waar komt die dan? Voor je het weet draai je in een rondje en besluit je alles maar ‘standaard’ te laten afwerken. En vervolgens ga je dan toch maar naar die keukenzaak op de woonboulevard. Want wat moet je anders..

En eigenlijk weet je al dat je kans op dat fantastische huis waar je altijd van droomde al een beetje verkeken is. Want het wordt ‘m toch net niet. Niet de juiste kleuren, niet de juiste materialen en die routing in de badkamer is ook niet je van het. En je wilde het zo graag in 1x goed. 

 

Interieurontwerp

Hoe zou het zijn als je niet naar die woonboulevard hoefde? En niet elke zaterdagochtend met jengelende kinderen bij die keukenzaak aan hoefde te schuiven?

En dat je wanneer je na de verhuizing de sleutel in het slot steekt en je je gewoon simpelweg direct thuisvoelt. Dat er geen nieuwbouwsfeer hangt maar jouw eigen ‘vibe’. En dat er misschien wel wat rommel op tafel ligt, maar dat het alsnog gewoon klopt. 

Sounds good to you?

Interieurontwerper vanaf het eerste moment

Van zodra je je handtekening hebt gezet onder je koopcontract, denken wij graag met je mee over het creëren van jouw droominterieur voor jouw nieuwbouwhuis en maken we graag een compleet interieurontwerp We kijken daarin met je mee naar de beste indelingen, de locatie van de verlichting en uiteindelijk ook naar de sfeer, kleuren, materialen en meubels.

We maken tekeningen en zorgen voor 3D beelden. Dit zodat jij al, voordat jij die bewuste keuken bestelt, in ons interieuradvies kunt zien hoe deze in het totaalplaatje past. En dat je het vertrouwen hebt dat de keuzes die je maakt ook de beste zijn. Dat het klopt en dat je uiteindelijk kunt wonen in een huis dat echt bij jou en je gezin past. 

 

Misschien aan de buitenkant wat standaard, maar aan de binnenkant helemaal jou. Persoonlijk en met oog voor detail. Waar je elke avond blij thuiskomt en waar iedereen zijn eigenlijk plekje heeft.

 

En die woonboulevard?… Daar hoef je niet heen. Althans niet omdat het moet. In ons netwerk hebben we leuke en professionele partijen waar wij fan van zijn en die we graag bij jou aanbevelen. Samen zorgen we ervoor dat jou nieuwe huis jouw nieuwe thuis wordt en dat je er liever nooit meer weggaat.

Interieurontwerp studio in Breda

Als je hier wat in ziet plan ik graag een telefonische afsrpraak met je. Dan kunnen we kijken of er een match is en we misschien samen een interieurontwerp voor jouw droominterieur kunnen gaan maken.

We zijn gevestigd in Breda waar we het interieurontwerp voor jou maken. Woon je echter helemaal ergens anders in Nederland dan helpen we je ook heel graag verder. Afstand maakt niet uit. Er is altijd een mouw aan te passen.

Gezien in: