Interieurontwerp

Een huis bouwen, verbouwen of volledig restylen is vaak een hele onderneming. Het is een spannende tijd waarin veel beslissingen genomen moeten worden. Woont u in de regio Breda (Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen) dan help ik u graag bij het maken van een goed interieurplan zodat u de juiste keuzes maakt. Van het ontwerp van de keuken tot het verzorgen van de juiste raambekleding. Samen met u creëer ik het interieur waar u gelukkig van wordt en dat past als uw beste jas. Bij het ontwerptraject volg ik over het algemeen een vaste structuur, zodat we zeker weten dat er geen belangrijk element in het interieur wordt overgeslagen. Wilt u weten hoe dit traject eruit ziet kijkt u dan bij Diensten. Mocht u al een architect in de arm hebben genomen, dan schakel en overleg ik regelmatig met deze architect om ervoor te zorgen dat alle visies bij elkaar komen.

Uiteraard help ik u na het maken van het interieurontwerp voor ook graag bij het uitwerken en realiseren van het interieurontwerp. Zo begeleid ik u graag bij de aankoop van meubels en materialen of indien u wenst kan ik meubels voor u inkopen. Wanneer het interieurontwerp maatwerk bevat, lever ik de tekeningen voor de interieurbouwer en overleg ik met deze interieurbouwer. Ook schakel ik met leveranciers van materialen en kan ik de benodigde verlichting verzorgen. Uiteraard verzorg ik ook de styling van de woning als alles gerealiseerd is.

kastenwand maatwerk

Om ervoor te zorgen dat het resultaat van het interieurontwerp optimaal is, heb ik een betrouwbaar netwerk van professionals en leveranciers die helpen bij het creëren van uw droominterieur. Mocht u een eigen professional hebben uitgekozen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al diverse interieurontwerpen gemaakt voor diverse klanten in de regio Breda, zoals Bavel, Ulvenhout, Etten-Leur, Dorst, Teteringen en Prinsenbeek