Let’s get some designwork done!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan weer beginnen. De agenda is doorgenomen en de planning is gemaakt. En waar ik hoopte dat een nieuw jaar zou betekenen dat het allemaal wat gestructureerder en rustiger zou verlopen, zie ik nu al dat het weer doorwerken wordt. Whishful thinking natuurlijk. Want hoe kan een nieuw jaar nu opeens voor structuur zorgen als je dat zelf niet aanbrengt? Ik denk dat dat overigens 1 van mijn doelen is (voor het geval dat je je dat zou afvragen): Structuur. In het werk en privé. Het is voor mij een toverwoord voor rust en focus. Als je een stuiterbal als ik bent is het handig om een ritme te hebben om zo ‘rustig’ de juiste kant op te stuiteren. Dus daar gaan we voor…⁠

Ik stuiter even richting laptop. Bye!⁠

Ps. Wil je eens kennis maken om te kijken wat ik voor jou kan betekenen voor je verbouwing of nieuwbouwhuis, neem dan contact met me op! Doe dat wel ruim voor de deadlines zodat ik tijd heb om jouw project gestructureerd op te pakken… ⁠