Ontwerp: 10 x originele wandafwerkingen voor in de badkamer

Wat een pret! Op dit moment heb ik meerdere badkamers in mijn opdrachten portfolio. Ze zijn nog niet af, maar ik kan niet wachten! Het is een heerlijk traject van zoeken naar de juiste sfeer en de juiste mate van luxe. Je wilt immers heerlijk tot rust kunnen komen in je eigen wellnessomgeving maar je moet je wel thuis blijven voelen. Het is erg leuk om mijn klanten hierbij te helpen, maar soms duizelt mij het zelfs door de vele mogelijkheden in materialen en afwerkingen. Maar als we dan door de verschillende tegels, mogelijkheden voor stuukwerk en andere wandafwerking gaan, komen we altijd tot een prachtig resultaat.

Ook tijdens mijn zoektocht naar inspiratie, stuit ik soms op de mooiste afbeeldingen. Deze file ik in mijn eigen archief online of op mijn pc. Maar he! Waarom zou ik ze niet met jullie delen? Wie weet zit jou droombadkamer er wel tussen…