hotel chique Interieuradvies Rotterdam: Jaren 50 Woning Hilligersberg

Voor een leuk gezin uit Rotterdam  werden we benaderd om een interieurontwerp en compleet interieurplan te maken voor hun jaren 50 woning in de wijk Hilligersberg in Rotterdam. Het huis begon wat te krap te worden voor dit gezin met 2 opgroeiende meisjes. Verhuizen wilden ze echter niet, want ze hebben het erg naar hun zin in de wijk en in Rotterdam. Lees verder na de fotogallerij.

Interieuradvies Rotterdam 

 

Op het moment dat de opdrachtgevers ons benaderden, waren zij al bezig met een traject met een architect (Foam architectenbureau Rotterdam) en lagen er al mooie plannen klaar voor een prachtige verbouwing met een aanbouw met stalen pui. In de ze ruimte is de keuken voorzien. Aan ons de taak om deze moderne aanbouw te betrekken bij het oude deel van het huis. Niet alleen de aanbouw werd onderdeel van het interieurontwerp maar ook de rest van de benedenetage mocht  een make-over krijgen.

Waar nodig vond er overleg plaats met de architect om het interieur en het exterieur op elkaar af te stemmen zodat het totaalplaatje werd bewaakt.

Wensenlijstje

Belangrijk voor de opdrachtgevers was niet alleen het maken van een mooi totaalbeeld en een prachtig interieurontwerp alleen, ze zijn ook op zoek naar een interieur dat geschikt is voor een leven met kinderen. Ze hadden en de wens om lekker te kunnen leven en niet de hele tijd bezig te hoeven zijn met het controleren van de kinderen. De mix van een luxe, een hotelchique sfeer en toch praktisch.

De opdrachtgevers hebben een druk leven en hebben allebei een baan die veel vraagt. Daarom hebben ze gevraagd om een compleet plan op te leveren waarin ook alle details voor alle materialen, meubels en verlichting is opgenomen.

Het plan heeft betrekking op de gehele benedenetage en bevat:

  • Indelingsplan
  • Sfeerplan
  • Plan voor wand- en vloerafwerkingen
  • Tekeningen en materialisering van maatwerk (keuken, kasten, haardmeubel etc.)
  • Verlichtingsplan
  • Meubelplan

    Samenwerken voor interieuradvies Rotterdam?

 

Heb je al een architectenbureau gevonden?

Ben je ook bezig met het verbouwen van je huis en zoek je interieuradvies Rotterdam? Het lijkt ons leuk om samen met je aan de slag te gaan om een droominterieur te creëren. Heb je al een architect dan vinden we dit juist erg leuk. De integratie van de exterieur-werkzaamheden van de architect en het interieur en de samenwerking daarin is één van onze sterkste punten. Neem gerust contact op.

Samenwerken voor interieuradvies Rotterdam?

Danielle Verhelst Interieurontwerp richt zich op  interieurontwerp en interieuradvies Rotterdam en regio. De focus ligt op het uitwerken van complete interieurconcepten voor nieuwbouw, verbouwingen en renovaties voor de particuliere markt. De stijl van Danielle Verhelst Interieurontwerp is vooral te omschrijven als hotelchique en luxueus met een twist. Met oog voor detail zorgen we voor creatieve ontwerpen waarop je zelf niet was gekomen.

De kracht van onze studio ligt in samenwerking. Niet alleen met jou als opdrachtgever, maar ook met aannemer, interieurbouwer, vaklui en architect. 

Danielle Verhelst Interieurontwerp is graag betrokken vanaf de allereerste aanvang van je nieuwbouw- verbouwings- of renovatieproject, zodat er al vanaf het begin rekening kan worden gehouden met jouw specifieke wensen voor je interieur. Zodoende zitten we al graag aan tafel wanneer je in overleg gaat met je architect zodat wij samen een totaalplaatje kunnen creeren voor interieur en exterieur. 

Het ontwerptraject bestaat uit verschillende fasen, waarbij er na afronding van elke fase we steeds dichter bij het eindresultaat komen. We overleggen in elke fase zodat jij zeker weet dat jouw wensen worden meegenomen. Aan de hand van stalen, tekeningen, 3D tekeningen en afbeeldingen maken we alles inzichtelijk voor je zodat je zeker weet dat het interieurontwerp dat we voor je maken past bij jou als opdrachtgever en je gezin. 

Aan het einde van het traject zorgen we uiteraard voor alle benodigde details, tekeningen en gegevens zodat we samen het project ook kunnen realiseren. Dat mag je zelf doen of wij helpen je erbij.