Interieurontwerp Jaren 50 woning Rotterdam Hilligersberg

Voor een leuk gezin  ben ik benaderd om een interieurontwerp en compleet interieurplan te maken voor hun jaren 50 woning in de wijk Hilligersberg in Rotterdam. Het huis begon wat te krap te worden voor dit gezin met 2 opgroeiende meisjes. Verhuizen wilden ze echter niet, want ze hebben het erg naar hun zin in de wijk en in Rotterdam.

Traject met een architect

Op het moment dat de opdrachtgevers bij benaderden, waren zij al bezig met een traject met een architect (Foam architecten) en lagen er al mooie plannen klaar voor een prachtige aanbouw met stalen pui. In de ze ruimte is de keuken voorzien. Aan mij de taak om deze moderne aanbouw te betrekken bij het oude deel van het huis. Waar nodig zal er overleg plaatsvinden met de architect om het interieur en het exterieur op elkaar af te stemmen.

Wensenlijstje

Belangrijk voor de opdrachtgevers is niet alleen het maken van een mooi totaalplaatje en een prachtig interieurontwerp alleen, ze zijn ook op zoek naar een interieur dat geschikt is voor een leven met kinderen. Ze hebben de wens om lekker te kunnen leven en niet de hele tijd bezig te hoeven zijn met het controleren van de kinderen. De mix van een luxe, een hotelchique sfeer en toch praktisch.

De opdrachtgevers hebben een druk leven en hebben allebei een baan die veel vraagt. Daarom hebben ze gevraagd om een compleet plan op te leveren waarin ook alle details voor alle materialen, meubels en verlichting is opgenomen.

Het plan heeft betrekking op de gehele benedenetage en bevat:

  • Indelingsplan
  • Sfeerplan
  • Plan voor wand- en vloerafwerkingen
  • Tekeningen en materialisering van maatwerk (keuken, kasten, haardmeubel etc.)
  • Verlichtingsplan
  • Meubelplan

Ben je ook bezig met het verbouwen van je huis? Of je nu al een architect hebt benaderd of niet, het lijkt me leuk om samen met je aan de slag te gaan om een droominterieur te creëren. Neem gerust contact op.