Yvonne en Bart, Breda

“Ons interieur klopt nu gewoon. Ik denk nu niet meer ‘bleh’, maar ‘heerlijk’.”

Ik dacht altijd dat een Interieurontwerp niet bij ons zou passen, want de controle uit handen geven vond ik heel wat. Immers, hoe weet je nou of die ontwerper iets maakt dat bij jou past?   Maar ja, ik vond ons huis gewoon niet fijn. Ik dacht altijd ‘bleh, het is niks hier’.  Dus we moesten toch wat.

Mijn man wist me ervan te overtuigen dat we Danielle moesten vragen om ons huis te restylen. Danielle had ook het ontwerp gemaakt voor het bedrijf waar hij werkt en dat vond hij erg geslaagd. Hij zei dat het ook nog een leuk persoon was dus dat dat echt goed zou komen. We hebben haar toen uitgenodigd voor een gesprek en het klikte inderdaad goed. Danielle is heel gedreven en haar enthousiasme werkte motiverend. We kregen er echt zin in.

Ik heb uiteindelijk helemaal niet het gevoel gehad dat ik de controle kwijt was. Het is namelijk een uitgebreid traject met verschillende fasen en gesprekken waardoor wij het gevoel kregen dat ze ons ook beter leerde kennen.  Ze kwam wel met ideeën waar we zelf nooit aan hebben gedacht en die heel goed uitpakken. Hoe Danielle denkt over ruimte, is erg knap. Ik twijfelde eerst of de opzet wel zou passen, maar Danielle kon aantonen dat dat echt zou lukken en we durfden erop te vertrouwen. Het vertrouwen was terecht, want het past allemaal perfect.

Toen het ontwerp stond, kwam Danielle met een ‘boodschappenlijst’. Dat was zo handig! Zo hoefden we niet alsnog overal en nergens te gaan zoeken en daar uren tijd aan te besteden. En het fijne bij Danielle is dat zij onafhankelijk werkt en niet voor een merk of winkel. We kregen zo niet alleen goed advies over wat echt bij ons paste, maar we kwamen zo ook in winkels terecht waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht. We hebben alles aangeschaft wat Danielle heeft voorgeschreven.

Het was ook zo leuk dat er dingen bij waren waar manlief ook helemaal gek van was. De zwarte lamp vond hij helemaal geweldig en op de stoel was hij helemaal verliefd, dus dat was ook helemaal raak natuurlijk. Hij werd ook steeds enthousiaster. Danielle betrok ons echt allebei bij het proces. En dat is heel fijn want het is natuurlijk een huis van jullie allebei. Bart is er nu ook helemaal blij en gelukkig mee en dat is toch fijn?

We wilden graag een heel erg mooi interieur maar wel een interieur waarin geleefd mag worden. Dat is zeker gelukt. Het is grappig om te zien hoe onze dochters af en toe ondersteboven en achterstevoren op de bank bij aan de tuinzijde hangen. Gisteren lag één van de meiden op de bank tussen een hele grote stapel Donald Ducks te lezen. Kussens om haar heen…

Bart en ik zeggen vaak tegen elkaar dat het zo goed gelukt is. En ook de meiden riepen laatst: ‘Ach mam, het is nou zo gezellig in ons huis!’Ons interieur klopt nu gewoon. Ik denk nu niet meer ‘bleh’, maar ‘heerlijk’. Het interieur straalt nu zoveel rust uit.

Het laten maken van een interieurontwerp door Danielle is zeker de investering waard geweest. We kunnen haar aan iedereen die het belangrijk vind om mooi te wonen aanraden. Veel mensen kijken alleen naar de locatie en de buitenkant van het huis, maar ook de binnenkant is superbelangrijk. Dat geeft pas het echte gevoel aan het huis. Als dat rust en balans biedt dan is dat zo fijn.”

Bart en Yvonne uit Breda