Yvonne en Taco uit Teteringen

“Achteraf hadden we niks anders gewild! Het voelt hier nog steeds elke keer weer als thuiskomen. Het klopt gewoon.”

De architect die betrokken was bij de verbouwing van ons bedrijfspand, raadde Danielle aan voor het ontwerpen van het interieur voor het nieuwe huis dat we gingen bouwen. We hadden bouwgrond gekocht en onze architect had een modern huis getekend. Ik wilde dus wel voorkomen dat het een koud en steriel huis zou worden. Nu vind ik het lastig om in een interieur een mooi geheel te creëren, dus ik wilde daar eigenlijk wel hulp. Ik was nog wel even bang voor de kosten die zouden komen kijken bij het ontwerp, maar als je naar het totaalbedrag kijkt dat je kwijt bent voor een nieuwbouwhuis, valt dat eigenlijk nog wel mee.

Danielle heeft ons onder andere erg goed geholpen met de indeling van het huis.

De verhoudingen, de routing, hoe maak je het ruimtelijk maar toch knus…Dat soort zaken. We zijn bijvoorbeeld nog steeds erg blij met de kastenwand tussen de woonkamer en de keuken met daarin een doorkijkhaard. Dat hadden we zelf nooit verzonnen.

We vonden het ook erg fijn dat Danielle voor ons keuzes maakte en die aan ons voorlegde. Bij de badkamer maakte ze bijvoorbeeld eerst een selectie van tegels die ze aan ons heeft gepresenteerd.  Je moet zoveel keuzes maken als je gaat bouwen dat je door de bomen werkelijk het bos niet meer ziet. Op deze manier konden we snel beslissingen nemen. Ze gaf ook duidelijk aan of iets wel of niet geschikt was voor ons huis, maar liet ons ook wel vrij als wij iets heel graag wilden. Wij hadden ons oog laten vallen op een Amerikaanse koelkast. En hoewel zij dat zelf niet zo goed vond aansluiten bij het ontwerp, heeft ze ons wel goede tips gegeven waarop te letten en heeft ze het goed in het ontwerp weten te passen.

We zijn al met al super tevreden over alle keuzes die zijn gemaakt; over de kastenwanden, de keuken, het behang…  We zeggen toch wel regelmatig tegen elkaar dat het zo mooi is en dat we achteraf niks anders hadden gewild! Het voelt hier nog steeds elke keer weer als thuiskomen. Het klopt gewoon.

Ik zou mensen die een huis gaan bouwen aanraden om Danielle in te schakelen om met het hele traject te helpen. Het is efficiënt omdat je zoveel keuzes moet maken en met haar hulp sneller knopen kunt doorhakken. Het is met de hulp van Danielle een fijn sfeervol huis geworden!