Inspiratie voor messing en gouden lampen; 6 voorbeelden

Ik houd zo van messing en gouden lampen in het interieur! Het is chique en stijlvol en het geeft toch net wat warmte. 6 voorbeelden van prachtige lampen om je te inspireren.

Bij dit interieurontwerp kozen we voor LED ringen lampen in geborsteld messing. Door de hoge plafonds in het herenhuis was een statement maken echt een must. De keuze viel daarom al snel op deze lampen om het interieur en de hoge plafonds nog beter tot zijn recht te laten komen. De ingetogen kleur messing past perfect bij de vervaagde goudgroene tonen in het behang. En door deze messing lampen wordt het prachtige plafond nog meer geaccentueerd.

Wil je meer zien van dit interieur: Klik dan hier.

In dit project waren we voor het interieur voor deze jaren 70 villa in Willemstad op zoek naar een eyecatcher voor boven de eettafel, maar wilden we wel de zichtlijn door de woonkamer naar de tuin behouden. Door te kiezen voor een gouden lamp met glazen bollen werd dit effect verkregen.

Wil je meer zien van dit interieur: Klik dan hier.

Doe eens gek en hang een paar messing met glazen lampen in de hoek van de ruimte. Weer eens wat anders dan anders voor je interieur. Door in dit interieurontwerp te kiezen voor glas hielden we het geheel wel luchtig maar door het goud verkregen we een groots effect in het interieur.

Wil je meer zien van dit interieur: Klik dan hier.

Door voor rookglas met subtiele messing elementen te kiezen hebben we in dit interieur glamour gebracht zonder het over de top te laten zijn. Door verder voor zwarte lampen te kiezen krijg je een mooi contrast in het totaalplaatje.

Wil je meer zien van dit interieur: Klik dan hier.

Bij dit project in Ulvenhout wilden we in het voornamelijk Scandinavische interieurontwerp een tikje glamour toevoegen. De stoere zwarte keuken gaven we door te kiezen voor de messing lampen een warmere uitstraling.

Wil je meer zien van dit interieur: Klik dan hier.

Hoe gaaf is het om een vide een echte eyecatcher te hangen. Ook hier weer zie je de geweldige combinatie van goud en glas die precies voor de goede balans tussen luchtig en chique zorg. Meer van dit interieurontwerp in Klein Zundert zien : Klik dan hier